Næsten hundrede nye tømrere fik svendebrev

 

Fredag eftermiddag var konferencesalen på TECHCOLLEGE fyldt med nyudklækkede tømrere samt deres mestre og familie, da der var overrækkelse af svendebreve til 95 nu tidligere lærlinge.

For lidt over en femtedel af modtagerne var dagen en fejring af mere end overrækkelsen af svendebrevet. 19 af modtagerne kunne nemlig nu også fejre afslutningen af deres EUX-uddannelse, og selvom de afsluttede deres gymnasielle fag i sommer, var det altså også fredag, de kunne modtage deres eksamensbevis sammen med svendebrevet.

Det er første gang, at EUX-eleverne udgør så stor en del af svendebrevsmodtagerne - og det bliver kun flere i fremtiden.

Vil du vide mere om tømreruddannelsen, så klik her.
Vil du vide mere om EUX? Så klik her.

Vil du se lidt flere billeder fra fredag eftermiddag? Så kig i det lille galleri herunder.

 

Seneste nyheder

Kokkelever hev sølv med hjem fra DM for kokke- og tjenerelever

23-03-2023

De to kokkeelever Natasha og Geisler sikrede sig to meget flotte sølvmedaljer ved årets DM for kokke- og tjenerelever, der blev holdt i København onsdag den 22. marts. Også de to tjenerelever Sofie og Josefine kæmpede bravt og fik en flot 4. plads.

Skills-deltagere blev hyldet og fejret

20-03-2023

Guldvinderne er allerede blevet fejret, men her på TECHCOLLEGE vil vi gerne hylde alle de passionerede unge, der stolt har repræsenteret deres fag ved DM i Skills. Derfor var alle vores 20 Skills-deltagere mandag aften inviteret til en lille sammenkomst i skolens restauranter, hvor selvfølgelig deltagerne selv, men også deres familie og mestre var inviteret med.

Borgmester hyldede guldvindere

15-03-2023

Det er ikke kun os her på TECHCOLLEGE, der er utroligt stolte af vores guldvindere fra DM i Skills - det er borgmester Thomas Kastrup-Larsen fra Aalborg Kommune også. Derfor havde han inviteret på en lille ceremoni på Aalborg Rådhus.

Vis flere