Næsten hundrede nye tømrere fik svendebrev

 

Fredag eftermiddag var konferencesalen på TECHCOLLEGE fyldt med nyudklækkede tømrere samt deres mestre og familie, da der var overrækkelse af svendebreve til 95 nu tidligere lærlinge.

For lidt over en femtedel af modtagerne var dagen en fejring af mere end overrækkelsen af svendebrevet. 19 af modtagerne kunne nemlig nu også fejre afslutningen af deres EUX-uddannelse, og selvom de afsluttede deres gymnasielle fag i sommer, var det altså også fredag, de kunne modtage deres eksamensbevis sammen med svendebrevet.

Det er første gang, at EUX-eleverne udgør så stor en del af svendebrevsmodtagerne - og det bliver kun flere i fremtiden.

Vil du vide mere om tømreruddannelsen, så klik her.
Vil du vide mere om EUX? Så klik her.

Vil du se lidt flere billeder fra fredag eftermiddag? Så kig i det lille galleri herunder.

 

Seneste nyheder

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Vis flere