Næsten hundrede nye tømrere fik svendebrev

 

Fredag eftermiddag var konferencesalen på TECHCOLLEGE fyldt med nyudklækkede tømrere samt deres mestre og familie, da der var overrækkelse af svendebreve til 95 nu tidligere lærlinge.

For lidt over en femtedel af modtagerne var dagen en fejring af mere end overrækkelsen af svendebrevet. 19 af modtagerne kunne nemlig nu også fejre afslutningen af deres EUX-uddannelse, og selvom de afsluttede deres gymnasielle fag i sommer, var det altså også fredag, de kunne modtage deres eksamensbevis sammen med svendebrevet.

Det er første gang, at EUX-eleverne udgør så stor en del af svendebrevsmodtagerne - og det bliver kun flere i fremtiden.

Vil du vide mere om tømreruddannelsen, så klik her.
Vil du vide mere om EUX? Så klik her.

Vil du se lidt flere billeder fra fredag eftermiddag? Så kig i det lille galleri herunder.

 

Seneste nyheder

Nordjyske Nyskabere, dem har vi her på TECHCOLLEGE

06-12-2022

Flot, flot indsats ved konkurrencen Nordjyske Nyskabere – "ICA Smart Seat" fra TECHCOLLEGE/SOSU Nord løb med sejren.

Inspirationsmøde med fokus på unge og lærepladser

30-11-2022

Tirsdag var TECHCOLLEGE - i samarbejde med DI Lærepladsfællesskabet - vært for et informations- og inspirationsmøde for virksomheder, der har lærlinge - eller et ‘gå-hjem-møde’, som det hed i indbydelsen - med fokus på unge og lærepladser.

Faglig og social tur på landbrugsuddannelsen

18-11-2022

Elever fra landbrugsuddannelsen har besøgt Bejstrup Maskinstation i Fjerritslev, den økologiske mælkeproducent Sten Dissing i Tranum og kartoffelproducent Michael og Jan Nørgaard i Vildmosen ved Aabybro.

Vis flere