Næsten hundrede nye tømrere fik svendebrev

 

Fredag eftermiddag var konferencesalen på TECHCOLLEGE fyldt med nyudklækkede tømrere samt deres mestre og familie, da der var overrækkelse af svendebreve til 95 nu tidligere lærlinge.

For lidt over en femtedel af modtagerne var dagen en fejring af mere end overrækkelsen af svendebrevet. 19 af modtagerne kunne nemlig nu også fejre afslutningen af deres EUX-uddannelse, og selvom de afsluttede deres gymnasielle fag i sommer, var det altså også fredag, de kunne modtage deres eksamensbevis sammen med svendebrevet.

Det er første gang, at EUX-eleverne udgør så stor en del af svendebrevsmodtagerne - og det bliver kun flere i fremtiden.

Vil du vide mere om tømreruddannelsen, så klik her.
Vil du vide mere om EUX? Så klik her.

Vil du se lidt flere billeder fra fredag eftermiddag? Så kig i det lille galleri herunder.

 

Seneste nyheder

Personvognsmekaniker fik ML-prisen 2023

02-10-2023

På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager ved ML-prisen, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.

Grundforløbselever bygger til Aalborg Storcenter

27-09-2023

I år har bæredygtighedsugen på GF1 givet grundforløbseleverne fra El, byggeri og energi mulighed for at bygge bæredygtige projekter, der skal udstilles i Aalborg Storcenter under projektet "Vi inviterer skoven indenfor".

Food Fokus fejrede fagligheden

25-09-2023

Søndag bød på intet mindre end seks spændende mesterskaber på TECHCOLLEGE, da dørene på Rørdalsvej slog op til Food Fokus 2023.

Vis flere