Travl mandag på Food-afdelingen

 
Et billede

Der er altid gang i den på Food-afdelingen her på TECHCOLLEGE, og mandag var overhovedet ikke anderledes - tværtimod!

Først var der udtagelsesrunde til Dansk Supermarked Skills, hvor gourmetslagter- og delikatesseelever fra Dansk Supermarkeds butikker skulle forsøge at imponere med deres evner. I slagterlokalerne blev der udskåret og butiksanrettet grise til den store guldmedalje, mens der i køkkenerne i den anden ende af bygningen blev lavet og anrettet delikatesseretter, der fik i hvert fald denne skribents madpakke til at virke ualmindeligt uinspirerende.

undefined

undefined

Samtidigt – og faktisk lige midt imellem de to konkurrenceområder – var Martin Gomez Thomsen fra Crickster forbi for at lave en lille demonstration af, hvordan deres nye melormepostej, som er fremstillet i samarbejde med TECHCOLLEGE, laves. Der var også besøg af Mogens Jørgensen fra TV2 Nord, der bragte et indslag om samarbejdet og produktet mandag aften.

undefined

undefined

Lige bagefter var de Økologiske Food Fighters forbi til Øko Fight, hvor elever fra FOOD-afdelingen sammen med elever fra Asmildkloster Landbrugsskole i et mindre orienteringsløb blev klogere på økologi og bæredygtighed. Der var blandt andet blindsmagning af forskellige typer mælk og eddike, men fælles for alle stoppene i orienteringsløbet var, at Food Fighter-folkene fortalte om deres oplevelser og erfaringer fra ture rundt på forskellige økologiske produktioner i hele Danmark.

undefined

undefined

Alt i alt endnu en travl dag på Food-afdelingen.


Seneste nyheder

Svendeprøve hjemme fra lejligheden

03-04-2020

Torsdag var der danmarkspremiere på et helt nyt koncept på TECHCOLLEGE: virtuel svendeprøve på automatik- og procesuddannelsen. Her var blandt andet DM i Skills-vinderen til svendeprøve sammen med to skuemestre og en faglærer, der rendte rundt om et produktionsanlæg med sin mobiltelefon og filmede.

Som at være tilbage i klassen

01-04-2020

Jesper Dahl Stensbøl havde et hold elever på tømreruddannelsen, der skulle starte virtuelt på skoleforløb, og forinden var han en smule bekymret for, hvordan det skulle gå. Det gik dog over al forventning, og nu er det som at være tilbage i klasselokalet - på godt og ondt.

Ja-hat og positive briller er fundet frem

31-03-2020

Der er stor forskel på at sidde bag ved en computer og stå i et køkken. Men faglærerne på gastronom-uddannelsen har valgt at tage grydeskeen i den anden hånd og ser positivt på muligheden for at få mere digitalisering ind i undervisningen.

Vis flere