Travl mandag på Food-afdelingen

 
Et billede

Der er altid gang i den på Food-afdelingen her på TECHCOLLEGE, og mandag var overhovedet ikke anderledes - tværtimod!

Først var der udtagelsesrunde til Dansk Supermarked Skills, hvor gourmetslagter- og delikatesseelever fra Dansk Supermarkeds butikker skulle forsøge at imponere med deres evner. I slagterlokalerne blev der udskåret og butiksanrettet grise til den store guldmedalje, mens der i køkkenerne i den anden ende af bygningen blev lavet og anrettet delikatesseretter, der fik i hvert fald denne skribents madpakke til at virke ualmindeligt uinspirerende.

undefined

undefined

Samtidigt – og faktisk lige midt imellem de to konkurrenceområder – var Martin Gomez Thomsen fra Crickster forbi for at lave en lille demonstration af, hvordan deres nye melormepostej, som er fremstillet i samarbejde med TECHCOLLEGE, laves. Der var også besøg af Mogens Jørgensen fra TV2 Nord, der bragte et indslag om samarbejdet og produktet mandag aften.

undefined

undefined

Lige bagefter var de Økologiske Food Fighters forbi til Øko Fight, hvor elever fra FOOD-afdelingen sammen med elever fra Asmildkloster Landbrugsskole i et mindre orienteringsløb blev klogere på økologi og bæredygtighed. Der var blandt andet blindsmagning af forskellige typer mælk og eddike, men fælles for alle stoppene i orienteringsløbet var, at Food Fighter-folkene fortalte om deres oplevelser og erfaringer fra ture rundt på forskellige økologiske produktioner i hele Danmark.

undefined

undefined

Alt i alt endnu en travl dag på Food-afdelingen.


Seneste nyheder

For allerførste gang: Ventilationstekniker-elever er VENT-certificeret

25-05-2021

Som den første erhvervsskole i landet har TECHCOLLEGE tilbudt alle VVS-elever på ventilationstekniker-specialet at blive certificeret inden for VENT-ordningen. Og efter en overstået certifikatprøve kan skolen nu sende de første VENT-certificerede elever ud i verden

Moskusokse på Sukkertoppen

19-05-2021

Caroline Gaardbo er egentlig i lære lige her på TECHCOLLEGE. Men inden hun bliver færdigudlært gastronom til december, når hun lige at opleve små to måneder i lære i udlandet, da hun bliver udstationeret i 'det grønlandske Venedig', hvor den står på fisk, skaldyr og ... moskusokse.

Fra fyring til faglært - og tilbage i arbejde

17-05-2021

Først mistede de deres job hos Fjord Line. Så kom de på kursus på TECHCOLLEGE. Nu er de ved at tage tjener-uddannelsen, og i juni skulle de gerne stå med et svendebrev - og faktisk også et job, da Fjord Line har tilbudt dem at komme tilbage nu, hvor corona-situationen ikke ser helt så forfærdelig ud længere.

Vis flere