Mesterskaber som perler på en snor

 

Det har været en travl uge i konkurrencernes tegn for en dels vedkommende i de seneste dage her på TECHCOLLEGE. Både undervisere og elever har været godt beskæftigede med regionsmesterskaber for både bygningsmalere, murere, flisemurere og industriteknikere.

TECHCOLLEGE var vært ved bygningsmalernes regionsmesterskab, hvor vi da også selv stillede med to deltagere. Lone Børresen, der er i lære hos Malerfirmaet Gadegaard, og Jacob Gersvang Jensen, der er i lære hos Møllers Malerforretning, malede sig til henholdsvis en anden- og en tredjeplads, og dermed har Lone Børresen gjort sig fortjent til en plads ved næste års DM i Skills.

Industriteknikerne var en tur i Thisted, hvor EUC Nordvest var værter for regionsmesterskabet, og her var TECHCOLLEGE repræsenteret i skikkelse af Oscar Dahl Nielsen, der er i lære hos SB Stål, og Emil Ebdrup, der er i lære hos Nymann Teknik.

Her blev det Oscar Dahl Nielsen, der i øvrigt er EUX-industritekniker-lærling, der tog sejren og som endda nåede at blive 100% færdig med begge opgaver; det hører sig ellers til sjældenhederne.

EUC Nordvest var også værter for murernes regionsmesterskab, hvor både murere og flisemurere var i aktion. Hos murerne stillede TECHCOLLEGE med Jeppe Bøgsted, der er i lære hos Gandrup Murermester, mens der hos flisemurerne stod TECHCOLLEGE på uddannelseskontrakten hos Jonas Elkjær og Jonas Bucholtz Ambrosius, der begge er i lære hos Kimbo Huse.

Her skal vi da lige huske at fortælle, at Jeppe Bøgsted med sin opmuring klarede sig til en flot andenplads.


Seneste nyheder

Verdens Vildeste Brobyggere er næsten klar

25-05-2023

Fredag 2. juni står den på Verdens Vildeste Brobyggere ved C.W. Obels Kanal i Aalborg, og her kan du opleve tre hold med elever og lærlinge fra vidt forskellige uddannelser give sig i kast med at bygge henholdsvis en flyde-, bue- og skråstagsbro.

TECHCOLLEGE var vært for Planteløftet

24-05-2023

Tirsdag 23. maj var vi her på TECHCOLLEGE vært for Planteløftet; en fagdag for over 160 madprofessionelle, der kunne tænke sig at blive klogere på, hvordan lokale økologiske planter kan indgå i og udgøre en endnu større del af madproduktionen.

DM, eksamen og så EuroSkills

16-05-2023

I februar arbejdede han sig til en førsteplads ved DM i Skills for lastvognsmekanikere. I denne uge tager han hul på sine sidste eksamener på de gymnasielle fag, der følger med EUX-uddannelsen. Og til september kan han så rejse til Gdansk i Polen, hvor han skal repræsentere de danske farver ved EuroSkills. Frederik Brandstrup Worm har gang i et begivenhedsrigt 2023.

Vis flere