Personvognsmekaniker fik ML-prisen 2023
På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager ved ML-prisen, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.
EUC Nord lagde torsdag lokaler til første udgave af et nyt initiativ blandt de erhvervsskoler i Nordjylland, der tilbyder ernæringsassistentuddannelsen: et nordjysk mesterskab i selvsamme uddannelse!
TECHCOLLEGE var repræsenteret af Birgitte Eriksen, der er i lære hos Nordjysk Mad I/S, og Nikoline Jørgensen, der er i lære på Horne Efterskole, der - selvom de begge står over for en snarlig svendeprøve - ikke kunne sige nej til muligheden for at prøve sig selv af mod regionens andre dygtige ernæringsassistentlærlinge.
Temaet for denne første udgave var ‘De nye kostråd & det gode håndværk’, og hver deltager havde først en time til at afveje råvarer og gøre klar, og derefter 2,5 time til at producere 6 portioner af en hovedret, en biret og et mellemmåltid til en selvvalgt målgruppe. Herefter skulle deres retter præsenteres, selvfølgelig med henvisning til de nye kostråd, for de tre dommere.
Selvom det desværre ikke blev til en sejr til de TECHCOLLEGEs repræsentanter, forlyder det, at det for både Birgitte og Nikoline gik efter planen og at det i det hele taget bare har været en rigtig god oplevelse.
Den har da i hvert fald været så god, at vi glæder os til - og satser på at komme stærkt tilbage til - næste års udgave, der efter planen skal afholdes hos HEG.
På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager ved ML-prisen, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.
I år har bæredygtighedsugen på GF1 givet grundforløbseleverne fra El, byggeri og energi mulighed for at bygge bæredygtige projekter, der skal udstilles i Aalborg Storcenter under projektet "Vi inviterer skoven indenfor".
Søndag bød på intet mindre end seks spændende mesterskaber på TECHCOLLEGE, da dørene på Rørdalsvej slog op til Food Fokus 2023.