Henriette er fåreavler i Norge

 

 

Jeg går lige nu på gf2 som landmand på TECHCOLLEGE. Jeg har været så heldig at komme 3 uger i ulønnet praktik her i Ljosland i Norge, hvor det er en kombineret praktik med både malkekvæg og får. Det skønne er, at jeg får lov til at prøve rigtig mange ting, så jeg lærer også en hel masse.
Jeg har det rigtig godt og folk her i Ljosland er virkelig søde og så er naturen bare helt vidunderlig??

 

 

Jeg er med til at passe 300 moderfår, der lige er startet lemming. Vi var ikke mere end ankommet før Jan Ove, som er fåreavleren, fik øje på et får der var ved at lemme, men han også øje på, at det vendte forkert. Straks gik instruktionen i gang om hvordan man skulle klare sådan en situation.
"Bare rolig" sagde Jan Ove, "Der er 250 får mere du kan øve dig på !!!!"


Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere