Humørlegat gav ekstra julehumør

 

Der var en glædelig overraskelse til tjenerelev Jasmin Obenheimer Mørc, da hun var på arbejde på sin elevplads, Restaurant Fusion.

Her overrakte Christian d. 4. Laug nemlig et af 8 humørlegater til en svært overrasket tjenerelev. Restauranten var nemlig godt booket, så der var tilskuere til seancen, da musikdirektør i lauget, Per Iversen, med en fanfare skabte ro i lokalet. Gæsterne ventede spændt på, hvad der skulle ske. Oldermand Niels Voss Hansen, der også var mødt frem med laugets ceremonimester Svend Aage Suhr og tørstmester Palle Bjørnstrup, hidkaldte Jasmin, og fortalte hende, at hun var blevet udvalgt til at modtage et af laugets humørlegater.

Oldermanden orienterede kort de opmærksomme gæster om Christian d. 4. Laug og laugets virke; at det var opstået under 2. Verdenskrig, da fjenden stod i landet, og at lauget fungerede den dag i dag med optagelser af personer/medlemmer fra den ganske verden.
Christian d. 4. Laug støtter også forskellige legater, blandt andet altså et Humørlegat til opmuntring af unge, der gør det godt rent menneskeligt under deres uddannelse.

Derfor fik Jasmin Obenheimer Mørc også disse ord fra Oldermanden:
- Jasmin, du får Humørlegatet, da du altid er klar med et hjertevarmt smil og er meget vellidt af gæster, kollegaer og lærere. Jasmin, du får en til at føle sig tryg og i godt humør, du udviser stor professionalisme, et godt værtskab og du har også et dejligt sind. Du er også god til at fortælle den ekstra historie, som gør det hele lidt sjovere. Tillykke med legatet.

Herefter spillede laugets musikdirektør en glad melodi, og Jasmin fik under store klapsalver fra gæsterne i restauranten overakt et diplom samt en økonomisk erkendtlighed, som Oldermanden gerne så, at hun omsatte i promiller.

Var der ikke stemning i restaurant Fusion før uddelingen af Humørlegatet, så var der det i hvert fald, da Stolsbrødrene fra Christian d. 4. Laug forlod restauranten, en god oplevelse rigere.


Seneste nyheder

Marmorkage til marmormuseet

09-06-2022

Grundforløbselever på bageruddannelsen har - sammen med et par elever fra 13U - brugt tre dage og godt 120kg ingredienser på at bage marmorkage til 2200 mennesker i anledning af Kunstens 50-års jubilæum.

TECHCOLLEGE fejrede en flot DM i Skills-indsats

08-06-2022

Som en art endeligt punktum for DM i Skills 2022 var der tirsdag aften en fejring af alle TECHCOLLEGEs deltagere og deres imponerende indsats ved dette års danmarksmesterskaber. Til fejringen var både faglærere, ledere og bestyrelse fra TECHCOLLEGE mødt op - udover selvfølgelig deltagerne, der havde familie, kærester og mestre med.

Nordjysk mesterskab for ernæringsassistentlærlinge

03-06-2022

EUC Nord lagde torsdag lokaler til første udgave af et nyt initiativ blandt de erhvervsskoler i Nordjylland, der tilbyder ernæringsassistentuddannelsen: et nordjysk mesterskab i selvsamme uddannelse!

Vis flere