Høstfest med et touch af halloween

 
Et billede

Mens torsdag i manges øjne stod i halloweens tegn, var der på TECHCOLLEGE's agri-afdeling i stedet fokus på en lidt mere dansk tradition: høstfest!

Så efter en lidt kort undervisningsdag stod den fra middag på fejring af høsten og sjove poster, hvor eleverne på agri-afdelingen dystede mod hinanden i forskellige discipliner, der i større eller mindre grad relaterede sig til temaet.

I den decideret høst-inspirerede og fagligt relevante afdeling skulle holdene for eksempel fylde ti poser med hver 500 gram korn, således at de kom så tæt på 5 kilo i alt, ligesom de skulle kunne sætte navn på så mange blomster, planter, afgrøder og frugter som muligt ud af et udvalg på 20 styk.

I den mere ... abstrakte ... afdeling var der eksempelvis gummistøvlekast og æggeløb. Selvom man selvfølgelig kan sige, at både gummistøvler og æg gør sig fint på en agri-afdeling.

Nåh ja, og som billedgalleriet herunder vidner om, så var der selvfølgelig også plads til en lille smule halloween.

 

Seneste nyheder

Nyt samarbejde mellem TECHCOLLEGE og FGU Aalborg

24-06-2024

Ministerbesøg på TECHCOLLEGE

17-06-2024

TV2Nord: TECHCOLLEGE Skaber Rumtalenter

21-05-2024

TV2Nord fremhæver TECHCOLLEGE's rolle i at forberede elever til rumindustrien med praktiske færdigheder og teknisk ekspertise. Se mere om deres succeser og indflydelse.

Vis flere