Høstfest med et touch af halloween

 
Et billede

Mens torsdag i manges øjne stod i halloweens tegn, var der på TECHCOLLEGE's agri-afdeling i stedet fokus på en lidt mere dansk tradition: høstfest!

Så efter en lidt kort undervisningsdag stod den fra middag på fejring af høsten og sjove poster, hvor eleverne på agri-afdelingen dystede mod hinanden i forskellige discipliner, der i større eller mindre grad relaterede sig til temaet.

I den decideret høst-inspirerede og fagligt relevante afdeling skulle holdene for eksempel fylde ti poser med hver 500 gram korn, således at de kom så tæt på 5 kilo i alt, ligesom de skulle kunne sætte navn på så mange blomster, planter, afgrøder og frugter som muligt ud af et udvalg på 20 styk.

I den mere ... abstrakte ... afdeling var der eksempelvis gummistøvlekast og æggeløb. Selvom man selvfølgelig kan sige, at både gummistøvler og æg gør sig fint på en agri-afdeling.

Nåh ja, og som billedgalleriet herunder vidner om, så var der selvfølgelig også plads til en lille smule halloween.

 

Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere