Dag 2 til DM i Skills 2023: Lettede frisører og travle konkurrencedeltagere

 

Førstedagens nervøsitet havde for de fleste elever lagt sig, da de endnu en gang skulle indfinde sig til DM i Skills 2023 i MESSE C i Fredericia. Men for kosmetikereleverne Celina Bjerring Bang og Sophia Munk Nielsen var det faktisk deres første konkurrencedag, og på programmet stod manicure samt vipper og bryn. I morgen venter en makeup-opgave, hvor temaet er eventyr. 

Lettelsen var også stor hos frisøreleverne Gry Zenia Madsen og Nynne Harrig Mogensbæk, da de fredag kunne sætte flueben ved dette års fire Skills-opgaver. 

- Det er mega fedt at se alle ens resultater og det hele samlet, lød det fra Gry Zenia Madsen, kort efter hun havde afleveret den sidste opgave som var en brudeopsætning. 

- Det har været tidspresset, men nu er vi kommet i mål, og det er bare dejligt, sagde Nynne Harris Mogensbæk, som nu kan bruge ventetiden på morgendagens afslutningsceremoni på at følge med hos de andre konkurrencefag. 

Erfaren tjenerelev var på banen

Fredag var for vores to tjenerelever Josephine Frøkjær-Jensen og Sarah Karlsen også en rimelig spændende dag. Josephine Frøkjær-Jensen havde første konkurrencedag, og selvom hun havde erfaring med fra sidste års Skills i Høng, var hun spændt. Efter at tjenereleverne havde kørt deres sidste service, var det tid til at finde finalisterne, som gik videre til lørdagens konkurrence. Desværre blev det ikke til en finaleplads til tjenereleverne fra TECHCOLLEGE.

Rundt omkring på de andre konkurrencestande arbejdede TECHCOLLEGE-eleverne hårdt for at være godt med i feltet og få styr på lækre detaljer.

Nu tripper vi i spænding for at finde ud af præcist, hvor mange guldmedaljer Team TECHCOLLEGE hiver med hjem i morgen, når det hele bliver afgjort til afslutningsceremonien. 

 

Seneste nyheder

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Vis flere