En søndag i mesterskabernes tegn

 

Når man skal gøre noget, kan man lige så godt gøre det ordentligt. Derfor var TECHCOLLEGE vært for ikke bare ét, men hele fem mesterskaber søndag.

For gastronom- og tjenereleverne stod den på Nordjysk Mesterskab, mens bager-, gourmetslagter- og ernæringsassistenteleverne afholdt deres respektive skolemesterskaber.

Derfor var der også liv på næsten hele Rørdalsvej, for arrangementet var selvfølgelig af den åbne slags, hvor alle kunne komme forbi og se de største nordjyske talenter konkurrere om titlen som regionens eller skolens bedste.

Det var der heldigvis en masse, der gjorde brug af, og til de, der brugte en del af deres søndag på at kigge forbi, var der også mulighed for at blive klogere på de fem forskellige uddannelser, hvor grundforløbselever stod klar med prøver og eksempler på deres arbejde - og selvfølgelig en velvillighed til at fortælle mere om deres uddannelser.

Da tjenerne som de sidste var færdige - de skulle jo lige have serveringen af gastronomernes kokkereringer færdiggjort for de inviterede gæster - var det tid til en fælles afslutning, hvor der altså skulle kåres hele fem vindere.

Men inden kåringerne var der lige tid til at hylde dagens mange dommere.

Vinderen af skolemesterskabet for bagere 2022 er:

Caroline Køpke, der er i lære hos Haals Bageri

Vinderen af skolemesterskabet for gourmetslagtere 2022 er:

Sine Ladekjær Lauritsen, der er i lære hos Slagterriget

Vinderen af skolemesterskabet for ernæringsassistenter 2022 er:

Stella Godskesen, der er i lære på Brejning Efterskole

Vinderen af nordjyske mesterskaber for tjenerelever 2022 er:

Josefine Frøkjær-Jensen, der er i lære hos San Giovanni.

Vinderne af nordjyske mesterskaber for kokkeelever 2022 er:

Stine Hartvig Pedersen, der er i lære på Restaurant Fauna, og Taatsainnguaq A. Geisler, der er i lære på Alimentum

Et kæmpestort tillykke herfra til dem alle!

Se et lille galleri med billeder fra hele dagen herunder.

 

Seneste nyheder

Personvognsmekaniker fik ML-prisen 2023

02-10-2023

På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager ved ML-prisen, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.

Grundforløbselever bygger til Aalborg Storcenter

27-09-2023

I år har bæredygtighedsugen på GF1 givet grundforløbseleverne fra El, byggeri og energi mulighed for at bygge bæredygtige projekter, der skal udstilles i Aalborg Storcenter under projektet "Vi inviterer skoven indenfor".

Food Fokus fejrede fagligheden

25-09-2023

Søndag bød på intet mindre end seks spændende mesterskaber på TECHCOLLEGE, da dørene på Rørdalsvej slog op til Food Fokus 2023.

Vis flere