En søndag i mesterskabernes tegn

 

Når man skal gøre noget, kan man lige så godt gøre det ordentligt. Derfor var TECHCOLLEGE vært for ikke bare ét, men hele fem mesterskaber søndag.

For gastronom- og tjenereleverne stod den på Nordjysk Mesterskab, mens bager-, gourmetslagter- og ernæringsassistenteleverne afholdt deres respektive skolemesterskaber.

Derfor var der også liv på næsten hele Rørdalsvej, for arrangementet var selvfølgelig af den åbne slags, hvor alle kunne komme forbi og se de største nordjyske talenter konkurrere om titlen som regionens eller skolens bedste.

Det var der heldigvis en masse, der gjorde brug af, og til de, der brugte en del af deres søndag på at kigge forbi, var der også mulighed for at blive klogere på de fem forskellige uddannelser, hvor grundforløbselever stod klar med prøver og eksempler på deres arbejde - og selvfølgelig en velvillighed til at fortælle mere om deres uddannelser.

Da tjenerne som de sidste var færdige - de skulle jo lige have serveringen af gastronomernes kokkereringer færdiggjort for de inviterede gæster - var det tid til en fælles afslutning, hvor der altså skulle kåres hele fem vindere.

Men inden kåringerne var der lige tid til at hylde dagens mange dommere.

Vinderen af skolemesterskabet for bagere 2022 er:

Caroline Køpke, der er i lære hos Haals Bageri

Vinderen af skolemesterskabet for gourmetslagtere 2022 er:

Sine Ladekjær Lauritsen, der er i lære hos Slagterriget

Vinderen af skolemesterskabet for ernæringsassistenter 2022 er:

Stella Godskesen, der er i lære på Brejning Efterskole

Vinderen af nordjyske mesterskaber for tjenerelever 2022 er:

Josefine Frøkjær-Jensen, der er i lære hos San Giovanni.

Vinderne af nordjyske mesterskaber for kokkeelever 2022 er:

Stine Hartvig Pedersen, der er i lære på Restaurant Fauna, og Taatsainnguaq A. Geisler, der er i lære på Alimentum

Et kæmpestort tillykke herfra til dem alle!

Se et lille galleri med billeder fra hele dagen herunder.

 

Seneste nyheder

Kokkelever hev sølv med hjem fra DM for kokke- og tjenerelever

23-03-2023

De to kokkeelever Natasha og Geisler sikrede sig to meget flotte sølvmedaljer ved årets DM for kokke- og tjenerelever, der blev holdt i København onsdag den 22. marts. Også de to tjenerelever Sofie og Josefine kæmpede bravt og fik en flot 4. plads.

Skills-deltagere blev hyldet og fejret

20-03-2023

Guldvinderne er allerede blevet fejret, men her på TECHCOLLEGE vil vi gerne hylde alle de passionerede unge, der stolt har repræsenteret deres fag ved DM i Skills. Derfor var alle vores 20 Skills-deltagere mandag aften inviteret til en lille sammenkomst i skolens restauranter, hvor selvfølgelig deltagerne selv, men også deres familie og mestre var inviteret med.

Borgmester hyldede guldvindere

15-03-2023

Det er ikke kun os her på TECHCOLLEGE, der er utroligt stolte af vores guldvindere fra DM i Skills - det er borgmester Thomas Kastrup-Larsen fra Aalborg Kommune også. Derfor havde han inviteret på en lille ceremoni på Aalborg Rådhus.

Vis flere