Om at arbejde på TECHCOLLEGE

 

TECHCOLLEGE er en af landets største erhvervsskoler med cirka 600 ansatte. Vi er en organisation med mange jobmuligheder og en bred mangfoldighed i medarbejdergruppen. På skolen har vi hvert år cirka 3600 årselever fordelt på henholdsvis erhvervsuddannelserne, HTX og efteruddannelsesaktiviteter. Den konstante tilstrømning af nye elever og kursister giver en stor dynamik i virksomheden.

TECHCOLLEGE består af en række afdelinger, Aalborg Tekniske Gymnasium, et praktikcenter og centrale stabsfunktioner, som blandt andet varetager økonomi, HR, markedsføring, it, kvalitetsarbejde, bygningsdrift, kantinedrift og rengøring.

Du kan læse mere om vores virksomhed her. 

Studentum.dk kan du læse udtalelser fra nogle af vores medarbejdere om det at arbejde på TECHCOLLEGE.

Teamorganisering 
På TECHCOLLEGE arbejder vi i teams, og denne organisering understøtter vores mål om kvalitet i undervisningen og administrationen. Gennem teamorganiseringen har den enkelte medarbejder mulighed for at få væsentlig indflydelse på sin arbejdsplads og være med til at sikre læring, udvikling og bæredygtig brug af de fælles ressourcer.

Personalegoder 
Som medarbejder på TECHCOLLEGE er du velkommen til at benytte dig af de forskellige foreninger og personaletilbud, som vi tilbyder. Det drejer sig blandt andet om en sportsforening med adgang til et motionscenter, forskellige butikstilbud og indkøbsaftaler samt muligheden for at bruge vores psykolog- og fysioterapeutordninger.

Se hvilke ledige stillinger vi har for øjeblikket.

 

Vores faglærere er pædagogisk uddannede

På TECHCOLLEGE har vi konstant fokus på at forbedre vores kerneydelse – undervisningen. Derfor tager mange af vores faglærere en diplomuddannelse i erhvervspædagogik (DEP). Uddannelsen er til erfarne praktikere, der gennem forløbet skal udvikle deres egen undervisningspraksis.

Læs om TECHCOLLEGE-læreren, der vandt "Årets DEP 2020".