Kompositoperatører lavede pantstationer

 

Kompositoperatører forbindes ofte med vindmøllevinger - og bevares, de fleste på det hold, du nu skal læse om, har da også tilknytning til enten Vestas eller Siemens Gamesa - men komposit-materialet kan altså bruges til andet og mere.

15 elever på hovedforløb 2 på kompositoperatøruddannelsen har i de seneste uger arbejdet hårdt på at designe, udvikle og - selvfølgelig - producere pantstationer.

Rammerne var forholdsvis simple; stationen skulle kunne modtage pantflasker og -dåser, have en glat overflade, der er nemt at rengøre, dræningshuller i bunden til nem udskylning, og så var der frit valg, om man ville lave et sekskantet låg eller et firkantet låg med rund top. Om det var den runde top, der lød for svær at producere, ville ingen af de 15 helt indrømme, men i hvert fald havde alle 5 grupper valgt at lave et sekskantet låg.

Kompositoperatørerne har altså både udviklet og designet pantstationerne, så der har været godt gang i både brainstorming, tegneprogrammer, prototyper i pap, 3d-print og selvfølgelig kompositmaterialet, inden der er blevet finpudset, malet og dekoreret. Og resultatet? Ja, det kan du da se i billederne lige herunder.

 

Seneste nyheder

Ministerbesøg på TECHCOLLEGE

17-06-2024

TV2Nord: TECHCOLLEGE Skaber Rumtalenter

21-05-2024

TV2Nord fremhæver TECHCOLLEGE's rolle i at forberede elever til rumindustrien med praktiske færdigheder og teknisk ekspertise. Se mere om deres succeser og indflydelse.

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Vis flere