Kompositoperatører lavede pantstationer

 

Kompositoperatører forbindes ofte med vindmøllevinger - og bevares, de fleste på det hold, du nu skal læse om, har da også tilknytning til enten Vestas eller Siemens Gamesa - men komposit-materialet kan altså bruges til andet og mere.

15 elever på hovedforløb 2 på kompositoperatøruddannelsen har i de seneste uger arbejdet hårdt på at designe, udvikle og - selvfølgelig - producere pantstationer.

Rammerne var forholdsvis simple; stationen skulle kunne modtage pantflasker og -dåser, have en glat overflade, der er nemt at rengøre, dræningshuller i bunden til nem udskylning, og så var der frit valg, om man ville lave et sekskantet låg eller et firkantet låg med rund top. Om det var den runde top, der lød for svær at producere, ville ingen af de 15 helt indrømme, men i hvert fald havde alle 5 grupper valgt at lave et sekskantet låg.

Kompositoperatørerne har altså både udviklet og designet pantstationerne, så der har været godt gang i både brainstorming, tegneprogrammer, prototyper i pap, 3d-print og selvfølgelig kompositmaterialet, inden der er blevet finpudset, malet og dekoreret. Og resultatet? Ja, det kan du da se i billederne lige herunder.

 

Seneste nyheder

Kokkelever hev sølv med hjem fra DM for kokke- og tjenerelever

23-03-2023

De to kokkeelever Natasha og Geisler sikrede sig to meget flotte sølvmedaljer ved årets DM for kokke- og tjenerelever, der blev holdt i København onsdag den 22. marts. Også de to tjenerelever Sofie og Josefine kæmpede bravt og fik en flot 4. plads.

Skills-deltagere blev hyldet og fejret

20-03-2023

Guldvinderne er allerede blevet fejret, men her på TECHCOLLEGE vil vi gerne hylde alle de passionerede unge, der stolt har repræsenteret deres fag ved DM i Skills. Derfor var alle vores 20 Skills-deltagere mandag aften inviteret til en lille sammenkomst i skolens restauranter, hvor selvfølgelig deltagerne selv, men også deres familie og mestre var inviteret med.

Borgmester hyldede guldvindere

15-03-2023

Det er ikke kun os her på TECHCOLLEGE, der er utroligt stolte af vores guldvindere fra DM i Skills - det er borgmester Thomas Kastrup-Larsen fra Aalborg Kommune også. Derfor havde han inviteret på en lille ceremoni på Aalborg Rådhus.

Vis flere