Kompositoperatører lavede pantstationer

 

Kompositoperatører forbindes ofte med vindmøllevinger - og bevares, de fleste på det hold, du nu skal læse om, har da også tilknytning til enten Vestas eller Siemens Gamesa - men komposit-materialet kan altså bruges til andet og mere.

15 elever på hovedforløb 2 på kompositoperatøruddannelsen har i de seneste uger arbejdet hårdt på at designe, udvikle og - selvfølgelig - producere pantstationer.

Rammerne var forholdsvis simple; stationen skulle kunne modtage pantflasker og -dåser, have en glat overflade, der er nemt at rengøre, dræningshuller i bunden til nem udskylning, og så var der frit valg, om man ville lave et sekskantet låg eller et firkantet låg med rund top. Om det var den runde top, der lød for svær at producere, ville ingen af de 15 helt indrømme, men i hvert fald havde alle 5 grupper valgt at lave et sekskantet låg.

Kompositoperatørerne har altså både udviklet og designet pantstationerne, så der har været godt gang i både brainstorming, tegneprogrammer, prototyper i pap, 3d-print og selvfølgelig kompositmaterialet, inden der er blevet finpudset, malet og dekoreret. Og resultatet? Ja, det kan du da se i billederne lige herunder.

 

Seneste nyheder

Faglig og social tur på landbrugsuddannelsen

18-11-2022

Elever fra landbrugsuddannelsen har besøgt Bejstrup Maskinstation i Fjerritslev, den økologiske mælkeproducent Sten Dissing i Tranum og kartoffelproducent Michael og Jan Nørgaard i Vildmosen ved Aabybro.

TECHCOLLEGE-elever vinder Young Chef 2022

09-11-2022

De to kokkeelever Stine Hartvig Pedersen og Taatsainnguaq A. Geisler samt tjenerelev Laura Buus Zacho løb med sejren til årets Young Chef-konkurrence og præmien på 35.000 kroner samt et besøg på gourmetrestaurant.

Tømrerlærlinge bygger på Salling Rooftop

02-11-2022

Fire af TECHCOLLEGEs tømrerlærlinge fra TECHCOLLEGE skoleoplæring har bygget Winther Lodge på toppen af varehuset Salling midt i Aalborg.

Vis flere