Kompositoperatører lavede pantstationer

 

Kompositoperatører forbindes ofte med vindmøllevinger - og bevares, de fleste på det hold, du nu skal læse om, har da også tilknytning til enten Vestas eller Siemens Gamesa - men komposit-materialet kan altså bruges til andet og mere.

15 elever på hovedforløb 2 på kompositoperatøruddannelsen har i de seneste uger arbejdet hårdt på at designe, udvikle og - selvfølgelig - producere pantstationer.

Rammerne var forholdsvis simple; stationen skulle kunne modtage pantflasker og -dåser, have en glat overflade, der er nemt at rengøre, dræningshuller i bunden til nem udskylning, og så var der frit valg, om man ville lave et sekskantet låg eller et firkantet låg med rund top. Om det var den runde top, der lød for svær at producere, ville ingen af de 15 helt indrømme, men i hvert fald havde alle 5 grupper valgt at lave et sekskantet låg.

Kompositoperatørerne har altså både udviklet og designet pantstationerne, så der har været godt gang i både brainstorming, tegneprogrammer, prototyper i pap, 3d-print og selvfølgelig kompositmaterialet, inden der er blevet finpudset, malet og dekoreret. Og resultatet? Ja, det kan du da se i billederne lige herunder.

 

Seneste nyheder

Marmorkage til marmormuseet

09-06-2022

Grundforløbselever på bageruddannelsen har - sammen med et par elever fra 13U - brugt tre dage og godt 120kg ingredienser på at bage marmorkage til 2200 mennesker i anledning af Kunstens 50-års jubilæum.

TECHCOLLEGE fejrede en flot DM i Skills-indsats

08-06-2022

Som en art endeligt punktum for DM i Skills 2022 var der tirsdag aften en fejring af alle TECHCOLLEGEs deltagere og deres imponerende indsats ved dette års danmarksmesterskaber. Til fejringen var både faglærere, ledere og bestyrelse fra TECHCOLLEGE mødt op - udover selvfølgelig deltagerne, der havde familie, kærester og mestre med.

Nordjysk mesterskab for ernæringsassistentlærlinge

03-06-2022

EUC Nord lagde torsdag lokaler til første udgave af et nyt initiativ blandt de erhvervsskoler i Nordjylland, der tilbyder ernæringsassistentuddannelsen: et nordjysk mesterskab i selvsamme uddannelse!

Vis flere