Corona-restriktioner på TECHCOLLEGE

 

Corona-restriktioner på TECHCOLLEGE - opdateres løbende

Opdateret den 3. marts:

Fra tirsdag den 2. marts må elever på grundforløb 2 og de elever, der afslutter deres uddannelse inden 1. august 2021 komme tilbage på skolen og modtage fysisk undervisning – dog kun hver anden uge. Desuden SKAL alle elever og ansatte testes to gange om ugen i de uger, de skal være på skolen. Alle elever, kursister og ansatte skal kunne fremvise et negativt testsvar, når de møder ind på skolen og testsvaret må være højst 72 timer gammelt. I de uger, man er hjemme og modtager virtuel undervisning, behøver man ikke at lade sig teste.​

De elever, der må komme tilbage, modtager besked direkte fra deres underviser senest mandag med information om, hvilke uger de skal møde fysisk op på skolen, og hvem der allerede kan møde ind fra på tirsdag.

Al anden undervisning og aktiviteter på TECHCOLLEGE Praktikcenter er stadig virtuel.

AMU-kurser, som er certifikatkurser, må fortsat køre på skolen. Andre AMU-kurser, som har en varighed på 1-5 dage må også køre fysisk på skolen fra tirsdag den 2. marts.

Skolehjemmet er åbent for de elever, der har fysisk fremmøde på skolen. Er der specielle forhold, der gør at man har brug for at bo på skolehjemmet skal man rette henvendelse, da der vil blive tale om en individuel vurdering. Elever fra Færøerne og Grønland må gerne bo på skolehjemmet. Henvendelse til skolehjemskontoret: 2526 6380

Alle elever, kursister og ansatte på skolen skal kunne fremvise en negativ coronatest, der er under 72 timer gammel
Man kan både benytte PCR-test og quick-test. Man skal kunne fremvise dokumentation for negativ test, og man er selv ansvarlig for at medbringe dette. 

Der er oprettet et lokalt testcenter til quick-test på Øster Uttrup Vej. Testcenteret befinder sig i mødelokale 2-3 ved hovedindgangen.

Elever vil få skemalagt tidsrum, hvor de kan komme til test. Disse tider vil ligge mandag, tirsdag, torsdag og fredag i tidsrummet 8:30-14:30
Der vil være åbent en halv time før og en time efter ovenstående tidsrum uden skemalægning. Her kan både elever og medarbejdere altså blive testet uden indkaldelse.
Derudover er der også mulighed for at blive testet uden skemalægning fra 8:30-14:30, såfremt der er kapacitet til det i testcenteret.
Derudover henviser vi til de offentlige testcentre i Gigantium, Trekanten og Aalborg Kongres & Kulturcenter.

Ovenstående retningslinjer gælder foreløbig frem til den 6. april. 

 

Følgende regler gælder stadig, når vi kommer tilbage på skolen:

Der er krav om mundbind på skolen for alle, der bevæger sig rundt på uddannelsesinstitutionen. Elever og kursister skal ikke bære mundbind, når de deltager i undervisning. Elever skal selv indkøbe og medbringe mundbind. Skulle du miste dit mundbind i løbet af dagen, så er det muligt at købe et på skolen.

Skolens elever kan fritages for kravet om mundbind under særlige forhold. Snak med os om det. 

Du skal benytte dig af de håndsprit-dispensere, der står rundt omkring på skolen. Du skal holde afstand, og du skal blive hjemme, hvis du er syg. 

 

Skolens håndtering af corona:

På TECHCOLLEGE evaluerer vi konstant vores beredskab i forhold til coronavirus, og vi forholder os hele tiden til udviklingen og udmeldingerne fra myndighederne.

Vi fører oplysningskampagner målrettet vores elever og ansatte, hvor vi blandt andet informerer om afstand og optimal hygiejne, ligesom vi opfordrer alle til at gøre brug af app’en Smittestop.

Elever holdes så vidt muligt adskilt fra andre klasser, og der er oprettet forskudte pauser for at undgå for stort pres på fx kantineområder. 

Vi har etableret stationer med håndsprit ved alle indgange, mødelokaler og kantineområder.

Rengøringen er på hele skolen blevet opgraderet, blandt andet ved ansættelse af ekstra rengøringspersonale, og specielt ved knudepunkter, hvor mange elever og medarbejdere færdes, bliver der gjort en ekstra indsats.

Toiletfaciliteterne på skolens adresser er blevet opdelt således hver klasse har sit eget toilet, ligesom medarbejdere i forskellige afdelinger også har det.

Vi har derudover udviklet et flowchart for både elever og ansatte, der nøje viser, hvordan de skal forholde sig, hvis de oplever symptomer på eller af anden grund har mistanke om smitte.

Ved smittetilfælde

Ved smittetilfælde informerer vi alle dem, der har været i kontakt med den smittede, og sender dem hjem i karantæne, indtil et negativt testsvar foreligger. Vores faglærere laver virtuel undervisning, hvis en klasse sendes hjem i karantæne. 

For yderligere kommentarer henvises der til:

Kommunikationschef: Helle Rubien
Tlf. 2526 6132
Mail: hmru@techcollege.dk​

 

Tag en snak med vores elevcoaches

Gør Corona-krisen dig trist, og har du brug for at tale med andre end dine forældre eller venner? Så fortvivl ej, vores elevcoaches står klar til at tale med dig, som er elev på TECHCOLLEGE!

Vores to elevcoaches Nikolaj og Lars vil gerne hjælpe og støtte dig, hvis det hele bare virker for uoverskueligt - uanset om det er grundet manglende motivation, ensomhed eller noget helt andet.

Se her, hvordan du kan få fat i dem.


Seneste nyheder

Et velklingende svendestykke

12-02-2021

Smedeelev Thomas Uldum har skabt et svendestykke, der ikke helt ligner sine medstuderendes. Et svendestykker, der ... lyder ... af mere. Men selve vejen ind til smedeuddannelsen var også lidt anderledes for Thomas end så mange andre.

TECHCOLLEGE gav grundforløbselever et virtuelt grin

05-02-2021

Der er rig mulighed for at grine med, da komikeren Thomas Warberg fredag den 5. februar gav et virtuelt stand-up-show for grundforløb 2-eleverne.

Her er de 10 mest populære uddannelser på TECHCOLLEGE

21-01-2021

Den 18. januar begyndte 1000 elever på TECHCOLLEGE. Især én uddannelse er populær.

Vis flere