Corona-restriktioner på TECHCOLLEGE

 

Corona-restriktioner på TECHCOLLEGE - opdateres løbende

Der er krav om mundbind på skolen for alle, der bevæger sig rundt på uddannelsesinstitutionen. Elever og kursister skal ikke bære mundbind, når de deltager i undervisning. Elever skal selv indkøbe og medbringe mundbind. Skulle du miste dit mundbind i løbet af dagen, så er det muligt at købe et på skolen.

Skolens elever kan fritages for kravet om mundbind under særlige forhold. Snak med os om det. 

Du skal benytte dig af de håndsprit-dispensere, der står rundt omkring på skolen. Du skal holde afstand, og du skal blive hjemme, hvis du er syg. 

 

Skolens håndtering af corona:

På TECHCOLLEGE evaluerer vi konstant vores beredskab i forhold til coronavirus, og vi forholder os hele tiden til udviklingen og udmeldingerne fra myndighederne.

Vi fører oplysningskampagner målrettet vores elever og ansatte, hvor vi blandt andet informerer om afstand og optimal hygiejne, ligesom vi opfordrer alle til at gøre brug af app’en Smittestop.

Elever holdes så vidt muligt adskilt fra andre klasser, og der er oprettet forskudte pauser for at undgå for stort pres på fx kantineområder. 

Vi har etableret stationer med håndsprit ved alle indgange, mødelokaler og kantineområder.

Rengøringen er på hele skolen blevet opgraderet, blandt andet ved ansættelse af ekstra rengøringspersonale, og specielt ved knudepunkter, hvor mange elever og medarbejdere færdes, bliver der gjort en ekstra indsats.

Toiletfaciliteterne på skolens adresser er blevet opdelt således hver klasse har sit eget toilet, ligesom medarbejdere i forskellige afdelinger også har det.

Vi har derudover udviklet et flowchart for både elever og ansatte, der nøje viser, hvordan de skal forholde sig, hvis de oplever symptomer på eller af anden grund har mistanke om smitte.

Ved smittetilfælde

Ved smittetilfælde informerer vi alle dem, der har været i kontakt med den smittede, og sender dem hjem i karantæne, indtil et negativt testsvar foreligger. Vores faglærere laver virtuel undervisning, hvis en klasse sendes hjem i karantæne. 

 

For yderligere kommentarer henvises der til:

Kommunikationschef: Helle Rubien
Tlf. 2526 6132
Mail: hmru@techcollege.dk​


Seneste nyheder

Alle elever er velkomne fra fredag 20/11

19-11-2020

Restriktionerne for Nordjylland er blevet ophævet. Derfor er alle elever og kursister fra de syv berørte kommuner velkomne på TECHCOLLEGE (og skolehjemmet) fra fredag morgen. Vi ses!

23-årig konkurrence-menneske og forretningsmand

17-11-2020

Andreas vil være den bedste i sit fag, og han vil lære de sværeste teknikker. Han fik sit svendebrev fra frisøruddannelsen i august, og to dage senere blev han selvstændig frisør hos Theolix i Aalborg.

VIGTIGT: Almindelig undervisning fra mandag

06-11-2020

Opdateret fredag 6. november 15:35: Der er nu afklaring på en række områder vedrørende de skærpede restriktioner i syv nordjyske kommuner og hvad det får af betydning for undervisningen på TECHCOLLEGE.

Vis flere