Skills - Danmarks, Europas og verdens bedste

DM i Skills er måske det vigtigste mesterskab i Danmark. Her kæmper elever fra erhvervsuddannelserne nemlig om titlen som den bedste inden for sit fag.

På TECHCOLLEGE er vi stolte over at være en del af DM i Skills. På deltagersiden sender vi hvert år et stort hold elever afsted inden for mange forskellige fag, ligesom vores dygtigere faglærere også bliver brugt som dommere i flere af konkurrencerne.

Som det er med ethvert mesterskab, er deltagerne igennem kvalificerende omgange inden der kan dystes om at blive landets bedste inden for sit fag. I nogle fag står den både på skolemesterskaber og regionsmesterskaber, inden turen kommer til DM i Skills.

DM i Skills 2020 afholdes i Bella Center i København, og i efteråret 2019 finder vi løbende ud af, hvilke deltagere fra TECHCOLLEGE, der kvalificerer sig til mesterskabet.
Følg med her, hvor vi løbende vil opdatere med deltagere, der gennem skolemesterskaber og regionsmesterskaber kvalificerer sig til DM i Skills 2020.

Udover danmarkmesterskaberne afholdes der også EuroSkills og WorldSkills, hvor henholdsvis Europas og verdens bedste dyster mod hinanden. Også her har TECHCOLLEGE været repræsenteret i de seneste år.

Læs mere om Skills på SkillsDenmarks hjemmeside og find mere om TECHCOLLEGE's deltagelse de seneste år på siderne herunder.

WorldSkills 2019

DM i Skills 2019

EuroSkills 2018

DM i Skills 2018

WorldSkills 2017

DM i Skills 2017

Direktørens første møde med DM i Skills

TECHCOLLEGE fik ny direktør i august 2019 i skikkelse af Søren Samuelsen, og DM i Skills 2020 var dermed hans første møde med danmarksmesterskaberne i erhvervsuddannelser. Vi har klippet en lille video sammen, hvor Søren Samuelsen fortæller om oplevelsen, indtrykkende og opbakningen fra alle sider, krydret med lidt billeder fra selve arrangementet.