Renovering af skolehjemmet

 

Mandag den 8. maj 2023 påbegyndes første fase af renoveringen af skolehjemmet, hvor værelserne får et tiltrængt og gennemgribende løft. Alt i værelserne skiftes ud inklusive nye toilet- og badeforhold. Fællesområderne omtænkes til indbydende loungeområder med muligheder for fælles hygge, afslapning og aktiviteter. Alt det gamle slidte inventar skiftes ud både i værelser og fællesområder.

Når renoveringen er færdig, står vi med et meget mere indbydende skolehjem, som kan skabe langt bedre rammer for eleverne. 

Renoveringen sker i et samarbejde mellem skolens bygningsservice, skoleoplæringscentret, tømrerafdelingen, medarbejderne på skolehjemmet og eksterne håndværkere. Projektleder er Mads Sø Kristensen fra Bygningsservice.

Renoveringen igangsættes mandag den 8. maj, hvor stilladser bliver stillet op, indmad i de første værelser brydes ned osv. Renoveringen løber frem til udgangen af 2023.

Det må forventes, at der vil blive en del støjgener på Rørdalsvej undervejs, parkeringspladser over imod skolehjemmet vil fra tid til anden være blokeret m.v. Vi forsøger selvfølgelig at minimere generne, men vi håber på forståelse for, at det ikke helt kan undgås i så omfattende en renovering, hvor vi får løftet skolehjemmets faciliteter ind i nutiden.


Seneste nyheder

Personvognsmekaniker fik ML-prisen 2023

02-10-2023

På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager ved ML-prisen, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.

Grundforløbselever bygger til Aalborg Storcenter

27-09-2023

I år har bæredygtighedsugen på GF1 givet grundforløbseleverne fra El, byggeri og energi mulighed for at bygge bæredygtige projekter, der skal udstilles i Aalborg Storcenter under projektet "Vi inviterer skoven indenfor".

Food Fokus fejrede fagligheden

25-09-2023

Søndag bød på intet mindre end seks spændende mesterskaber på TECHCOLLEGE, da dørene på Rørdalsvej slog op til Food Fokus 2023.

Vis flere