Renovering af skolehjemmet

 

Mandag den 8. maj 2023 påbegyndes første fase af renoveringen af skolehjemmet, hvor værelserne får et tiltrængt og gennemgribende løft. Alt i værelserne skiftes ud inklusive nye toilet- og badeforhold. Fællesområderne omtænkes til indbydende loungeområder med muligheder for fælles hygge, afslapning og aktiviteter. Alt det gamle slidte inventar skiftes ud både i værelser og fællesområder.

Når renoveringen er færdig, står vi med et meget mere indbydende skolehjem, som kan skabe langt bedre rammer for eleverne. 

Renoveringen sker i et samarbejde mellem skolens bygningsservice, skoleoplæringscentret, tømrerafdelingen, medarbejderne på skolehjemmet og eksterne håndværkere. Projektleder er Mads Sø Kristensen fra Bygningsservice.

Renoveringen igangsættes mandag den 8. maj, hvor stilladser bliver stillet op, indmad i de første værelser brydes ned osv. Renoveringen løber frem til udgangen af 2023.

Det må forventes, at der vil blive en del støjgener på Rørdalsvej undervejs, parkeringspladser over imod skolehjemmet vil fra tid til anden være blokeret m.v. Vi forsøger selvfølgelig at minimere generne, men vi håber på forståelse for, at det ikke helt kan undgås i så omfattende en renovering, hvor vi får løftet skolehjemmets faciliteter ind i nutiden.


Seneste nyheder

Verdens Vildeste Brobyggere er næsten klar

25-05-2023

Fredag 2. juni står den på Verdens Vildeste Brobyggere ved C.W. Obels Kanal i Aalborg, og her kan du opleve tre hold med elever og lærlinge fra vidt forskellige uddannelser give sig i kast med at bygge henholdsvis en flyde-, bue- og skråstagsbro.

TECHCOLLEGE var vært for Planteløftet

24-05-2023

Tirsdag 23. maj var vi her på TECHCOLLEGE vært for Planteløftet; en fagdag for over 160 madprofessionelle, der kunne tænke sig at blive klogere på, hvordan lokale økologiske planter kan indgå i og udgøre en endnu større del af madproduktionen.

DM, eksamen og så EuroSkills

16-05-2023

I februar arbejdede han sig til en førsteplads ved DM i Skills for lastvognsmekanikere. I denne uge tager han hul på sine sidste eksamener på de gymnasielle fag, der følger med EUX-uddannelsen. Og til september kan han så rejse til Gdansk i Polen, hvor han skal repræsentere de danske farver ved EuroSkills. Frederik Brandstrup Worm har gang i et begivenhedsrigt 2023.

Vis flere