Renovering af skolehjemmet

 

Mandag den 8. maj 2023 påbegyndes første fase af renoveringen af skolehjemmet, hvor værelserne får et tiltrængt og gennemgribende løft. Alt i værelserne skiftes ud inklusive nye toilet- og badeforhold. Fællesområderne omtænkes til indbydende loungeområder med muligheder for fælles hygge, afslapning og aktiviteter. Alt det gamle slidte inventar skiftes ud både i værelser og fællesområder.

Når renoveringen er færdig, står vi med et meget mere indbydende skolehjem, som kan skabe langt bedre rammer for eleverne. 

Renoveringen sker i et samarbejde mellem skolens bygningsservice, skoleoplæringscentret, tømrerafdelingen, medarbejderne på skolehjemmet og eksterne håndværkere. Projektleder er Mads Sø Kristensen fra Bygningsservice.

Renoveringen igangsættes mandag den 8. maj, hvor stilladser bliver stillet op, indmad i de første værelser brydes ned osv. Renoveringen løber frem til udgangen af 2023.

Det må forventes, at der vil blive en del støjgener på Rørdalsvej undervejs, parkeringspladser over imod skolehjemmet vil fra tid til anden være blokeret m.v. Vi forsøger selvfølgelig at minimere generne, men vi håber på forståelse for, at det ikke helt kan undgås i så omfattende en renovering, hvor vi får løftet skolehjemmets faciliteter ind i nutiden.


Seneste nyheder

TV2Nord: TECHCOLLEGE Skaber Rumtalenter

21-05-2024

TV2Nord fremhæver TECHCOLLEGE's rolle i at forberede elever til rumindustrien med praktiske færdigheder og teknisk ekspertise. Se mere om deres succeser og indflydelse.

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Vis flere