Legatuddeling i byrådssalen

 

Traditionen tro har SMVaalborg (tidligere Aalborg Håndværkerforening) også i år uddelt legater til både elever og faglærte håndværkere, der på forskellig vis har repræsenteret sit fag på flotteste vis.

Af SMVaalborgs legater gik følgende til nuværende eller tidligere TECHCOLLEGE-elever:

Gourmetslagter Chalotte Sandvad, Slagter Stiller
Murer Jonas Elkjær Rasmussen, Kimbo A/S
Gourmetslagter Simon Stoklund, Slagter Holmberg
Elektriker Andreas Funch Petersen, CBRE Intego
Frisør Isabell Lauritsen, Hair by Aagaard

Derudover blev der også uddelt legater fra mesterforeninger og laug til:

VVS’er Casper Villadsen, Larsen & Nyborg Blik & VVS
Tømrer Simon Lauritsen, Færch & Co
Tømrer Rasmus Brink Jensen, Toppenberg HOK
Frisør Kamilla Marie Jensen, Hårklip
Smed Simon Matias Kirkebak, smede- og maskinværksted v/Niels Alfred Larsen

SMVaalborg uddeler også en såkaldt Praktikpris, der gives til en person, virksomhed eller institution, som i særlig grad har påtaget sig ansvar for at give elever meningsfyldt og udviklende praktikforløb.
Praktikprisen 2023 gik til Færch & Co med følgende begrundelse:
Færch & Co prioriterer at udlære mange unge i håndværksfagene og har gennem årene har flere hundrede lærlinge under uddan- nelse. Målet er at have mindst 25 pct. lærlinge i firmaets arbejdsstyrke. Færch & Co. er en traditionsrig byggevirksomhed, som udfører alle former for byggeopgaver for private og erhvervskunder. Firmaet håndhæver gode håndværksmæssige traditioner. At få en læreplads i Færch & Co. giver de unge muligheder for at udvikle deres evner og faglige kvalifikationer i praksis.

Tillykke til alle legatmodtagerne herfra.

Foto: Michael Bo Rasmussen/Baghuset


Seneste nyheder

Verdens Vildeste Brobyggere er næsten klar

25-05-2023

Fredag 2. juni står den på Verdens Vildeste Brobyggere ved C.W. Obels Kanal i Aalborg, og her kan du opleve tre hold med elever og lærlinge fra vidt forskellige uddannelser give sig i kast med at bygge henholdsvis en flyde-, bue- og skråstagsbro.

TECHCOLLEGE var vært for Planteløftet

24-05-2023

Tirsdag 23. maj var vi her på TECHCOLLEGE vært for Planteløftet; en fagdag for over 160 madprofessionelle, der kunne tænke sig at blive klogere på, hvordan lokale økologiske planter kan indgå i og udgøre en endnu større del af madproduktionen.

DM, eksamen og så EuroSkills

16-05-2023

I februar arbejdede han sig til en førsteplads ved DM i Skills for lastvognsmekanikere. I denne uge tager han hul på sine sidste eksamener på de gymnasielle fag, der følger med EUX-uddannelsen. Og til september kan han så rejse til Gdansk i Polen, hvor han skal repræsentere de danske farver ved EuroSkills. Frederik Brandstrup Worm har gang i et begivenhedsrigt 2023.

Vis flere