Masser af studenterhuer til afslutning

 

Fredag eftermiddag kunne 14 nyudlærte smede og 12 nyudlærte industriteknikere lade sig fejre af familie, venner og mestre, da der var afslutning på Sigrid Undsets Vej.

Derfor var der samlet godt 180 i kantineområdet, hvor der var dækket op med både mad, drikke og selvfølgelig taler og svendebrevsudlevering.

Og hvis der skulle være nogen, der sidder og tænker "er det der EUX egentlig overhovedet et særligt populært uddannelsesvalg", så bør det da nævnes, at hele 8 af de 12 nyudlærte industriteknikere foruden svendebrev også kunne fejre, at de er blevet studenter.

Et stort tillykke til alle 26 nye svende og al held og lykke i fremtiden.

 

Seneste nyheder

Personvognsmekaniker fik ML-prisen 2023

02-10-2023

På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager ved ML-prisen, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.

Grundforløbselever bygger til Aalborg Storcenter

27-09-2023

I år har bæredygtighedsugen på GF1 givet grundforløbseleverne fra El, byggeri og energi mulighed for at bygge bæredygtige projekter, der skal udstilles i Aalborg Storcenter under projektet "Vi inviterer skoven indenfor".

Food Fokus fejrede fagligheden

25-09-2023

Søndag bød på intet mindre end seks spændende mesterskaber på TECHCOLLEGE, da dørene på Rørdalsvej slog op til Food Fokus 2023.

Vis flere