Masser af studenterhuer til afslutning

 

Fredag eftermiddag kunne 14 nyudlærte smede og 12 nyudlærte industriteknikere lade sig fejre af familie, venner og mestre, da der var afslutning på Sigrid Undsets Vej.

Derfor var der samlet godt 180 i kantineområdet, hvor der var dækket op med både mad, drikke og selvfølgelig taler og svendebrevsudlevering.

Og hvis der skulle være nogen, der sidder og tænker "er det der EUX egentlig overhovedet et særligt populært uddannelsesvalg", så bør det da nævnes, at hele 8 af de 12 nyudlærte industriteknikere foruden svendebrev også kunne fejre, at de er blevet studenter.

Et stort tillykke til alle 26 nye svende og al held og lykke i fremtiden.

 

Seneste nyheder

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Vis flere