Til virksomheder

 

Tag en elev i lære

Giv din virksomhed fordelen af at have unge mennesker i huset! Tager du en elev i lære, er du samtidig med til at uddanne din branches fremtidige arbejdskraft – og det er vigtigt.

Du kan læse mere på Arbejdsgivernes UddannelsesBidrags (AUB) hjemmeside.

Vi hjælper dig
For at ansætte en elev eller lærling er der en række procedurer, som alle virksomheder skal igennem. Skolen har et support-team og en række praktikpladskonsulenter, som kan hjælpe din virksomhed gennem alle faserne – og hjælpe med at finde egnede emner til jer. Bare ring på 7250 5775!

Efteruddannelse til medarbejdere
På TECHCOLLEGE tilbyder vi en lang række faglige kurser, så dine medarbejdere kan blive opkvalificeret. Kontakt en af vores uddannelseskonsulenter.

Forberedende voksenundervisning (FVU)
Læse- og regneundervisning til medarbejdere er ved at blive mere og mere populært, for dygtige medarbejdere laver færre fejl. Læse- og regneundervisningen er gratis for alle voksne, og undervisningen kan foregå enten på TECHCOLLEGE eller ude i jeres virksomhed. Kontakt en FVU-konsulent.

Hent inspiration ude fra den store verden med PIU
PIU-ordningen giver dig mulighed for at sende din elev i praktik i udlandet og få ham/hende dygtigere hjem. Gennem udstationering i f.eks. nogle måneder af læretiden kan du via din elev få ny viden, kompetence og inspiration til den videre udvikling af virksomheden. Eleven får en bredere uddannelse, og langt de fleste omkostninger ved udstationeringen dækkes af AUB. Kontakt en international koordinator eller læs mere her.

Vær med til at skabe den teknologiske fremtid
TECHCOLLEGE er en del af Videnscenter for Automation & Robotteknologi, der blandt andet skal være med til at implementere automation og robotteknologi i undervisningen på grund- og erhvervsskoler. Det skal sikre, at eleverne er så klar som overhovedet muligt til at komme ud på et evigt foranderligt arbejdsmarked med evigt foranderlige teknologier, hvorfor videnscenteret vil arbejde sammen med virksomhederne, så vi sikrer os, at elevernes kompetencer matcher den efterspørgsel, der bliver på fremtidens arbejdsmarked. Læs mere om videnscenteret her.

 

 

Til mestre

Går du og overvejer at få en elev fra TECHCOLLEGE, så har vi samlet lidt information til dig.
Klik på den uddannelse, som du er interesseret i at få elever fra.

// Anlægsgartner

// Automatik og proces

// Bager og konditor

// Bygningsmaler

// Data og kommunikation

// Dyrepasser

// Elektriker

// Ernæringsassistent

// Flytekniker

// Frisør

// Gastronom

// Gourmetslagter

// Grafisk tekniker

// Greenkeeper og groundsman

// Industrioperatør

// Industritekniker

// Kompositoperatør

// Kosmetiker

// Landbrugsuddannelsen

// Lastvognsmekaniker

// Mediegrafiker

// Murer

// Personvognsmekaniker

// Receptionist

// Smed

// Tandklinikassistent

// Teknisk designer

// Tjener

// Tømrer

// Vvs-energiuddannelsen