TECHCOLLEGE-elever vinder Young Chef 2022

 

TECHCOLLEGE-elever har efterhånden tradition for at klare sig godt til talentkonkurrencen Young Chef. Og i år var heller ingen undtagelse. 

Tirsdag den 8. november lykkedes det nemlig for to af vores kokkeelever Stine Hartvig Pedersen og Taatsainnguaq A. Geisler samt tjenerelev Laura Buus Zacho at gå hele vejen i årets Young Chef-konkurrence, der blev afholdt i Silkeborg på College360. Udfordringen går ud på at vise, hvem der er bedst til at sammensætte den mest velsmagende menu med et bæredygtigt fokus samt præsentere denne så professionelt, indbydende og gnidningsløst som muligt i tæt samarbejde mellem kokke- og tjenerelever. Der var i konkurrencen også indlagt diverse benspænd og faste råvarer – der blev blandt andet serveret muslinger, gråand, oste fra Arla Unika, grøntsager fra GartnerHjælpen og chokoladedessert.
Under kyndig vejledning fra faglærerne Blaise Badre og Thomas Riis har eleverne trænet intenst op til konkurrencen og nu vundet 1. pladsen samt en præmie på. 35.000 kr. samt et besøg på gourmetrestaurant.
  • Stine Hartvig Pedersen blev udlært i oktober fra Restaurant Fauna i Aalborg.
  • Taatsainnguaq A. Geisler er i lære hos Alimentum i Aalborg.
  • Laura Buus Zacho er i lære hos Hotel Amerika i Hobro.
Udover TECHCOLLEGE deltog også elever fra College360, Kold College, ZBC og Hotel- og Restaurantskolen. Young Chef arrangeres af Team Gastronomi Danmark og er støttet af 3F. Horesta og Food Organisation of Denmark.

Seneste nyheder

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Vis flere