KICK Cup bød på næseblod, øm ankel og flot pokal

 
Et billede

Torsdag eftermiddag stod der ikke bare ære og håneretten på spil, da de to hold, der over de sidste måneder har deltaget i Projekt KICK, mødtes i KICK Cup’en.

Tømrerne og EUX-elektrikerne kæmpede nemlig også om en fornem pokal, som hører sig til i en cup.

De to hold blev hver inddelt i mindre hold, der skulle dyste mod hinanden i blandt andet høvdingebold, rundbold og floorball, og til slut blev pointene så sammen, da vinderne blandt de store hold skulle findes.

undefined

Der blev gået til den, skulle vi lige hilse og sige, og det kostede da blandt andet en enkelt omgang næseblod og en forvredet ankel – men det kostede heldigvis ikke på smilene.

Vejret indbød da også i den grad til store smil og udendørsaktiviteter, for skønt varmegraderne ikke ligefrem nærmede sig tropiske tilstande, så sørgede solen alligevel for – i samarbejde med motionen, selvfølgelig - at de til lejligheden fremstillede kamptrøjer blev et par nuancer mørkere under armene og ned ad ryggen.

Det var Dansk Firmaidræt, der stod for at afholde arrangementet, ligesom de også stod for at holde styr på point og regler, og lad os bare sige, at deltagerne og dommerne nogle gange havde lidt forskellige fortolkninger af, hvad ’over stregen’ og ’ramt af bolden’ egentlig betyder.

Det gjorde det ikke bedre, at stillingen inden sidste disciplin – floorball – var helt lige, og dermed var der ikke råd til at lade billige point slippe til modstanderne.

undefined

På sidelinjen var TECHCOLLEGE’s tovholder på projektet, Charlotte Birkholm, og hun er ganske positivt stemt over for at gentage projektet.

- Jeg synes, det virker til at have været en stor succes. Der skal selvfølgelig laves en evaluering, når vi kommer helt på den anden side af projektet, så vi kan bedømme ordentligt, om det har haft den håbede effekt, men det er mit indtryk, at det har været ret populært blandt eleverne.

Selvom Charlotte Birkholm altså langt fra er afvisende over for idéen om at gentage forløbet, der udover den åbenlyse motion også har til formål at skabe større sammenhold i klasserne og dermed mindske frafaldet på erhvervsuddannelserne, så skal der nok nogle justeringer til.

- Projektet er jo baseret på et lignende projekt, som Roskilde Tekniske Skole har kørt i samarbejde med Roskilde Kommune og DGI, og der vil selvfølgelig være nogle ting, der fungerer anderledes her end i Roskilde. Måske skal vi have ændret på, hvornår på uddannelsen, projektet skal ligge, hvor mange timer, der bliver sat af til det og så videre. Men alt i alt tror jeg, at det har virket efter hensigten, hvis vi ser på stemningen i dag. Det virker da til, at de har et ret godt sammenhold, i hvert fald.

Men vi venter på at finde ud af, om KICK bliver sparket i gang igen senere, så må vi dog hellere få afsløret, hvem der endte med den fine pokal ved torsdagens KICK Cup.

For selvom det var tæt før floorball-kampene, så var der næsten ikke nogen konkurrence i den disciplin. Tømrerne var simpelthen for gode, og EUX-elektrikerne måtte se de bruntrøjede modstandere løbe med den fine pokal.

undefined

Dog kunne EUX-elektrikerne trøste sig med, at et af deres tre hold løb med sejren for flest holdpoint, hvilket udløste en fin lille gavepose, som Sport24 havde sponsoreret.

undefined

 

Seneste nyheder

TV2Nord: TECHCOLLEGE Skaber Rumtalenter

21-05-2024

TV2Nord fremhæver TECHCOLLEGE's rolle i at forberede elever til rumindustrien med praktiske færdigheder og teknisk ekspertise. Se mere om deres succeser og indflydelse.

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Vis flere