Personvognsmekaniker fik ML-prisen 2023

 

Fredag hyldede metalindustrien igen årets dygtigste lærlinge ved uddelingen af den årlige ML-Prisen.

På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.

25 af næsten 200 indstillede lærlinge modtog dette års ML-Prisen, og for overhovedet at komme i betragtning, skal både uddannelsesinstitution og læreplads lave en indstilling. Mikkel Nygaard Christensen var altså en af dem, der modtog et synligt bevis på, at han ikke bare havde klaret sig til et 12-tal til svendeprøven, men derudover har udvist stort fagligt overblik, være kvalitets- og ansvarsbevidst og selvfølgelig være en god kammerat og kollega på sin arbejdsplads under læretiden.

- Jeg tror, det måske er 2. gang, at vi har haft en lærling, som er så vidensbegærlig og fagligt dygtig, som Mikkel er (set over de sidste 27 år). Han er en fantastisk holdspiller, som også har formået at hive de 2 yngre lærlinge op i niveau, lød det blandt andet i indstillingen fra Klaus Buus A/S, hvor Mikkel Nygaard Christensen har haft sin læretid.

Et stort tillykke til både Mikkel og Klaus Buus A/S med anerkendelsen for den flotte indsats.

Billeder: Industriens Uddannelser


Seneste nyheder

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Vis flere