Personvognsmekaniker fik ML-prisen 2023

 

Fredag hyldede metalindustrien igen årets dygtigste lærlinge ved uddelingen af den årlige ML-Prisen.

På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.

25 af næsten 200 indstillede lærlinge modtog dette års ML-Prisen, og for overhovedet at komme i betragtning, skal både uddannelsesinstitution og læreplads lave en indstilling. Mikkel Nygaard Christensen var altså en af dem, der modtog et synligt bevis på, at han ikke bare havde klaret sig til et 12-tal til svendeprøven, men derudover har udvist stort fagligt overblik, være kvalitets- og ansvarsbevidst og selvfølgelig være en god kammerat og kollega på sin arbejdsplads under læretiden.

- Jeg tror, det måske er 2. gang, at vi har haft en lærling, som er så vidensbegærlig og fagligt dygtig, som Mikkel er (set over de sidste 27 år). Han er en fantastisk holdspiller, som også har formået at hive de 2 yngre lærlinge op i niveau, lød det blandt andet i indstillingen fra Klaus Buus A/S, hvor Mikkel Nygaard Christensen har haft sin læretid.

Et stort tillykke til både Mikkel og Klaus Buus A/S med anerkendelsen for den flotte indsats.

Billeder: Industriens Uddannelser


Seneste nyheder

Nyt samarbejde mellem TECHCOLLEGE og FGU Aalborg

24-06-2024

Ministerbesøg på TECHCOLLEGE

17-06-2024

TV2Nord: TECHCOLLEGE Skaber Rumtalenter

21-05-2024

TV2Nord fremhæver TECHCOLLEGE's rolle i at forberede elever til rumindustrien med praktiske færdigheder og teknisk ekspertise. Se mere om deres succeser og indflydelse.

Vis flere