Ryste-sammen-dag for alle nye GF2-elever

 

Det er altid lidt nervepirrende at starte på nyt – som mange af vores GF2-elever gjorde sidste mandag, da de begyndte på deres nye uddannelse.

Derfor kan det ikke gå hurtigt nok med at lære hinanden at kende, og onsdag den 26. januar var der en særlig god anledning. Der var nemlig ryste-sammen-dag, hvor eleverne fik mulighed for at komme lidt tættere på deres kammerater gennem fællesspisning og sjove aktiviteter.

Dagen var finansieret af trivselsfremmende midler fra Undervisningsministeriet, der i forbindelse med diverse coronanedlukninger har oprettet en særlig pulje med økonomiske midler til at styrke det sociale fællesskab på landets skoler. 

På TECHCOLLEGE havde GF2-eleverne derfor lagt værktøj og teori på hylden for i stedet at konkurrere mod hinanden i aktiviteter som ”tegn og gæt” en sang, gå en figur på GPS’en og orienteringsløb.

Vi byder velkommen til alle nye elever.

 

Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere