Faglig og social tur på landbrugsuddannelsen

 

Elever fra første og andet hovedforløb på landbrugsuddannelsen (Jordbrugsmaskinfører, Landmand planter og Landmand Husdyr) har været på faglig og social tur med tre virksomhedsbesøg.


Vi besøgte først Bejstrup Maskinstation i Fjerritslev, som er en stor maskinstation med flere afdelinger fordelt i Nordjylland. Det er en alsidig virksomhed som blandt andet arbejder med markarbejde for landmænd, har entreprenørarbejde og anlægsgartner-arbejde.

 

Derefter gik turen til den økologiske mælkeproducent Sten Dissing i Tranum, som har en Jersey-besætning. Sten arbejder efter "ko og kalv princippet", hvor der en ko og kalve går sammen de første måneder af kalvens liv.

Sidste besøg var hos kartoffelproducent Michael og Jan Nørgaard i Vildmosen ved Aabybro.

Efterfølgende var eleverne ude at bowle og spiste aftensmad hjemme på skolen.


Seneste nyheder

Nordjyske Nyskabere, dem har vi her på TECHCOLLEGE

06-12-2022

Flot, flot indsats ved konkurrencen Nordjyske Nyskabere – "ICA Smart Seat" fra TECHCOLLEGE/SOSU Nord løb med sejren.

Inspirationsmøde med fokus på unge og lærepladser

30-11-2022

Tirsdag var TECHCOLLEGE - i samarbejde med DI Lærepladsfællesskabet - vært for et informations- og inspirationsmøde for virksomheder, der har lærlinge - eller et ‘gå-hjem-møde’, som det hed i indbydelsen - med fokus på unge og lærepladser.

TECHCOLLEGE-elever vinder Young Chef 2022

09-11-2022

De to kokkeelever Stine Hartvig Pedersen og Taatsainnguaq A. Geisler samt tjenerelev Laura Buus Zacho løb med sejren til årets Young Chef-konkurrence og præmien på 35.000 kroner samt et besøg på gourmetrestaurant.

Vis flere