Faglig og social tur på landbrugsuddannelsen

 

Elever fra første og andet hovedforløb på landbrugsuddannelsen (Jordbrugsmaskinfører, Landmand planter og Landmand Husdyr) har været på faglig og social tur med tre virksomhedsbesøg.


Vi besøgte først Bejstrup Maskinstation i Fjerritslev, som er en stor maskinstation med flere afdelinger fordelt i Nordjylland. Det er en alsidig virksomhed som blandt andet arbejder med markarbejde for landmænd, har entreprenørarbejde og anlægsgartner-arbejde.

 

Derefter gik turen til den økologiske mælkeproducent Sten Dissing i Tranum, som har en Jersey-besætning. Sten arbejder efter "ko og kalv princippet", hvor der en ko og kalve går sammen de første måneder af kalvens liv.

Sidste besøg var hos kartoffelproducent Michael og Jan Nørgaard i Vildmosen ved Aabybro.

Efterfølgende var eleverne ude at bowle og spiste aftensmad hjemme på skolen.


Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere