Faglig og social tur på landbrugsuddannelsen

 

Elever fra første og andet hovedforløb på landbrugsuddannelsen (Jordbrugsmaskinfører, Landmand planter og Landmand Husdyr) har været på faglig og social tur med tre virksomhedsbesøg.


Vi besøgte først Bejstrup Maskinstation i Fjerritslev, som er en stor maskinstation med flere afdelinger fordelt i Nordjylland. Det er en alsidig virksomhed som blandt andet arbejder med markarbejde for landmænd, har entreprenørarbejde og anlægsgartner-arbejde.

 

Derefter gik turen til den økologiske mælkeproducent Sten Dissing i Tranum, som har en Jersey-besætning. Sten arbejder efter "ko og kalv princippet", hvor der en ko og kalve går sammen de første måneder af kalvens liv.

Sidste besøg var hos kartoffelproducent Michael og Jan Nørgaard i Vildmosen ved Aabybro.

Efterfølgende var eleverne ude at bowle og spiste aftensmad hjemme på skolen.


Seneste nyheder

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Personvognsmekaniker fik ML-prisen 2023

02-10-2023

På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager ved ML-prisen, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.

Vis flere