”Jeg vil gerne være den, der gør oplevelsen ekstra god”
Cecilie Sennenvald forfølger sin passion for at yde værtsskab som receptionist-elev på Techcollege – og hun er allerede godt på vej mod toppen.
Young Chef 2021 er vel overstået, og her på TECHCOLLEGE er vi helt utroligt stolte af at kunne lykønske tre af vores elever med en flot sejr!
Så stort tillykke til:
Kokkeelev Rasmus V.N. Jensen, der er i lære hos Strandhotellet Blokhus
Kokkeelev Stine Hartvig Pedersen, der er i lære hos Restaurant Fauna
Tjenerelev Jasmin Obenheimer Mørch Jensen, der er i lære hos Restaurant Fusion
Young Chef Danmark, der er arrangeret af Team Gastronomi Danmark og støttet af 3F, Horesta og Food Organisation of Denmark, er en konkurrence for kokke- og tjenerelever fra hele Danmark, hvor de to faggrupper skal arbejde sammen. Udfordringen er at sammensætte den mest velsmagende menu med et bæredygtigt fokus samt præsentere denne så professionelt, indbydende og gnidningsløst som muligt i et tæt samarbejde mellem kokke- og tjenerelever.
Konkurrencen fandt sted den 16. november 2021 på Cookery Denmarkmark
Udover TECHCOLLEGE deltog College360, ZBC, Hotel- og Restaurantskolen og Kold College.
De tre øverste pladser blev fordelt således:
1. TECHCOLLEGE
2. College360
3. Kold College
Cecilie Sennenvald forfølger sin passion for at yde værtsskab som receptionist-elev på Techcollege – og hun er allerede godt på vej mod toppen.
Allerede som HTX-elev vidste Rasmus Kragh, at han ville arbejde med teknologi, der kunne flyve. I dag, knap et år efter han blev student, driver han sin egen dronevirksomhed...