Unge aalborgensere deltog i Masterchef 9220

 

Det er aldrig for tidligt at få smag for den gode madlavning.

Derfor har TECHCOLLEGE gladeligt sendt to af vores dygtige faglærere til Trekanten i Aalborg Øst, hvor de i løbet af tre dage i uge 27 hjælper i alt cirka 60 unge fra 4.-9. klasse i Aalborg Kommune med at lave mad efter asiatisk, europæisk og mellemøstlig inspiration.

Arrangementerne foregår under navnet "Masterchef 9220" og er et samarbejde mellem Team AlabuBolig, Himmerland Boligforening, Trekanten, Byggeren, Fritidscentret Herningsvej, Fritidscentret Smedegården, Øst i Centrum og Aktiv Sommer og altså TECHCOLLEGE.

Se et mindre galleri fra førstedagen herunder, hvor 20 unge skulle lave blandt andet paella under faglærerne Malik Riber og Lone Jørgensens kyndige vejledning.

 

Seneste nyheder

Høj sol og stærk konkurrence ved Tech Challenge 2022

19-08-2022

Tech Challenge 2022 er nu vel overstået, og det blev en dag, hvor vejret næsten viste sig fra en lige så god side som de mange nye elever, der dystede om sejren og at blive indehaver af vandrepokalen i det næste års tid.

Helstegt pattegris og skovstratego

17-08-2022

Grundforløbselever fra flere uddannelser var et døgn på lejrtur i Dokkedal. Her stod den på alt fra skovstratego til helstegt pattegris - og masser af både regn, sol og varme.

Praktik i Norge bekræftede Henriettes udlandsdrømme

28-07-2022

300 får i Norge? Intet problem, siger den 22-årige landbrugselev Henriette Kaastrup Hansen. Hun har nemlig været tre uger i praktik i Ljosland i Norge, hvor hun omgivet af sne og fjeld passede både de 300 får og en masse kvæg.

Vis flere