Skills-deltagere blev hyldet og fejret

 

Guldvinderne er allerede blevet fejret, men her på TECHCOLLEGE vil vi gerne hylde alle de passionerede unge, der stolt har repræsenteret deres fag - og TECHCOLLEGE - ved DM i Skills.

Derfor var vores 20 Skills-deltagere mandag aften inviteret til en lille sammenkomst i skolens restauranter, hvor selvfølgelig deltagerne selv, men også deres familie og mestre var inviteret med. Nåh ja, og så selvfølgelig de faglærere, der i tiden op mod Skills har lagt en masse tid og energi i at træne de unge.

- DM i Skills er et et vigtigt udstillingsvindue for erhvervsuddannelserne, og der er alt mulig grund til at være stolt af den indsats, I alle har ydet, uanset om I har vundet medaljer eller ej. Bare det at komme i betragtning til Skills kræver, at man både viser evner og flid, lød det fra direktør Søren Samuelsen, da de fremmødte var blevet budt formelt velkommen.
- Uanset om I er mødt tidligt ind for at træne om morgenen eller er blevet om aftenen - ja, eller hvis I har ment, at I kunne nok til, at I ikke rigtigt behøvede at træne - så skal I have en stor tak for, at I på så fin vis viser, hvad erhvervsuddannelserne kan. Og også en stor tak til de faglærere og ledere, der afsætter tid og ressourcer til at træne eleverne og tage med til Skills.

Derudover var der selvfølgelig også en tak til mestrene for at give deltagerne tid og mulighed for at træne til og deltage ved DM i Skills, inden Søren Samuelsen sluttede af med igen at henvende sig direkte til deltagerne. 

- Og så kan I godt glæde jer til at komme ud på et arbejdsmarked, hvor der både er arbejde nok at få og nok endda også en god løn at tjene. For vi kommer til at mangle rigtigt mange faglærte, så der bliver stor rift efter jer og jeres evner. Og når man har deltaget i Skills, så står man med et godt CV, så I går en god fremtid i møde, lød det fra direktøren, inden der blev uddelt buket og gave til de 11 fremmødte deltagere.

Derefter stod den ellers på et par hyggelige timer med lidt at spise, lidt at drikke og en hel masse snakken om Skills.

 

Seneste nyheder

Verdens Vildeste Brobyggere er næsten klar

25-05-2023

Fredag 2. juni står den på Verdens Vildeste Brobyggere ved C.W. Obels Kanal i Aalborg, og her kan du opleve tre hold med elever og lærlinge fra vidt forskellige uddannelser give sig i kast med at bygge henholdsvis en flyde-, bue- og skråstagsbro.

TECHCOLLEGE var vært for Planteløftet

24-05-2023

Tirsdag 23. maj var vi her på TECHCOLLEGE vært for Planteløftet; en fagdag for over 160 madprofessionelle, der kunne tænke sig at blive klogere på, hvordan lokale økologiske planter kan indgå i og udgøre en endnu større del af madproduktionen.

DM, eksamen og så EuroSkills

16-05-2023

I februar arbejdede han sig til en førsteplads ved DM i Skills for lastvognsmekanikere. I denne uge tager han hul på sine sidste eksamener på de gymnasielle fag, der følger med EUX-uddannelsen. Og til september kan han så rejse til Gdansk i Polen, hvor han skal repræsentere de danske farver ved EuroSkills. Frederik Brandstrup Worm har gang i et begivenhedsrigt 2023.

Vis flere