ML-pris til nyudlært EUX-smed

 

Fredag 30. september hyldede metalindustrien årets dygtigste lærlinge i Den Sorte Diamant i København. Det gjorde de med den årlige ML-Pris, der blev uddelt for 20. gang - og traditionen tro var TECHCOLLEGE repræsenteret.

Det var vi i form af den nyligt udlærte EUX-smed Mads Houtved Bogner, der som en af 180 indstillede lærlinge blev kaldt på scenen til at modtage et synligt bevis på, at han har været et forbillede under sin uddannelse.

Modtagerne af ML-Prisen har nemlig alle udmærket sig ved at få et 12-tal til svendeprøven og har derudover udvist stort fagligt overblik, være kvalitets- og ansvarsbevidste og selvfølgelig være gode kammerater og kolleger på deres arbejdspladser.

Både uddannelsesstedet og lærepladsen skal indstille lærlingen, og det har både vi her på TECHCOLLEGE og B&E Stål, hvor Mads Houtved Bogner har haft sine læretid, altså gjort.

I alt 27 lærlinge modtog ML-Prisen i år.

Billeder: Industriens Uddannelser


Seneste nyheder

Verdens Vildeste Brobyggere er næsten klar

25-05-2023

Fredag 2. juni står den på Verdens Vildeste Brobyggere ved C.W. Obels Kanal i Aalborg, og her kan du opleve tre hold med elever og lærlinge fra vidt forskellige uddannelser give sig i kast med at bygge henholdsvis en flyde-, bue- og skråstagsbro.

TECHCOLLEGE var vært for Planteløftet

24-05-2023

Tirsdag 23. maj var vi her på TECHCOLLEGE vært for Planteløftet; en fagdag for over 160 madprofessionelle, der kunne tænke sig at blive klogere på, hvordan lokale økologiske planter kan indgå i og udgøre en endnu større del af madproduktionen.

DM, eksamen og så EuroSkills

16-05-2023

I februar arbejdede han sig til en førsteplads ved DM i Skills for lastvognsmekanikere. I denne uge tager han hul på sine sidste eksamener på de gymnasielle fag, der følger med EUX-uddannelsen. Og til september kan han så rejse til Gdansk i Polen, hvor han skal repræsentere de danske farver ved EuroSkills. Frederik Brandstrup Worm har gang i et begivenhedsrigt 2023.

Vis flere