ML-pris til nyudlært EUX-smed

 

Fredag 30. september hyldede metalindustrien årets dygtigste lærlinge i Den Sorte Diamant i København. Det gjorde de med den årlige ML-Pris, der blev uddelt for 20. gang - og traditionen tro var TECHCOLLEGE repræsenteret.

Det var vi i form af den nyligt udlærte EUX-smed Mads Houtved Bogner, der som en af 180 indstillede lærlinge blev kaldt på scenen til at modtage et synligt bevis på, at han har været et forbillede under sin uddannelse.

Modtagerne af ML-Prisen har nemlig alle udmærket sig ved at få et 12-tal til svendeprøven og har derudover udvist stort fagligt overblik, være kvalitets- og ansvarsbevidste og selvfølgelig være gode kammerater og kolleger på deres arbejdspladser.

Både uddannelsesstedet og lærepladsen skal indstille lærlingen, og det har både vi her på TECHCOLLEGE og B&E Stål, hvor Mads Houtved Bogner har haft sine læretid, altså gjort.

I alt 27 lærlinge modtog ML-Prisen i år.

Billeder: Industriens Uddannelser


Seneste nyheder

Nordjyske Nyskabere, dem har vi her på TECHCOLLEGE

06-12-2022

Flot, flot indsats ved konkurrencen Nordjyske Nyskabere – "ICA Smart Seat" fra TECHCOLLEGE/SOSU Nord løb med sejren.

Inspirationsmøde med fokus på unge og lærepladser

30-11-2022

Tirsdag var TECHCOLLEGE - i samarbejde med DI Lærepladsfællesskabet - vært for et informations- og inspirationsmøde for virksomheder, der har lærlinge - eller et ‘gå-hjem-møde’, som det hed i indbydelsen - med fokus på unge og lærepladser.

Faglig og social tur på landbrugsuddannelsen

18-11-2022

Elever fra landbrugsuddannelsen har besøgt Bejstrup Maskinstation i Fjerritslev, den økologiske mælkeproducent Sten Dissing i Tranum og kartoffelproducent Michael og Jan Nørgaard i Vildmosen ved Aabybro.

Vis flere