ML-pris til nyudlært EUX-smed

 

Fredag 30. september hyldede metalindustrien årets dygtigste lærlinge i Den Sorte Diamant i København. Det gjorde de med den årlige ML-Pris, der blev uddelt for 20. gang - og traditionen tro var TECHCOLLEGE repræsenteret.

Det var vi i form af den nyligt udlærte EUX-smed Mads Houtved Bogner, der som en af 180 indstillede lærlinge blev kaldt på scenen til at modtage et synligt bevis på, at han har været et forbillede under sin uddannelse.

Modtagerne af ML-Prisen har nemlig alle udmærket sig ved at få et 12-tal til svendeprøven og har derudover udvist stort fagligt overblik, være kvalitets- og ansvarsbevidste og selvfølgelig være gode kammerater og kolleger på deres arbejdspladser.

Både uddannelsesstedet og lærepladsen skal indstille lærlingen, og det har både vi her på TECHCOLLEGE og B&E Stål, hvor Mads Houtved Bogner har haft sine læretid, altså gjort.

I alt 27 lærlinge modtog ML-Prisen i år.

Billeder: Industriens Uddannelser


Seneste nyheder

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Personvognsmekaniker fik ML-prisen 2023

02-10-2023

På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager ved ML-prisen, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.

Vis flere