Innovation og iværksætteri

Kickstart Programme

Mangler du inspiration og materialer til undervisning i innovation og iværksætteri, så læs med her.

Kickstart Programme er et undervisningsforløb i innovation og iværksætteri, der tager afsæt i erhvervsuddannelsernes faglighed og henvender sig til elever på EUD og EUX - både grundforløb 1 og 2 samt hovedforløb. Forløbet har til hensigt at udvide elevernes horisont og give dem indsigt i, hvad der skal til for at starte egen virksomhed; hvordan kommer man fra idé til virksomhed?

Kickstart Programme understøttes af et lettilgængeligt undervisningsmateriale med bl.a. udarbejdet drejebog og rammeplan (se og hent materialer via linkene). Undervisningsforløbet kan tilrettelægges og deles op på forskellige måder alt efter behov.

Pilotforløbet havde stor succes i efteråret 2021, hvor GF1 på Mad og Oplevelser arbejdede med innovation og iværksætteri. Her afsluttede eleverne med en konkret forretningsmodel og prototype, som de skulle præsentere og blive bedømt på. Elevernes præsentationer begejstrede dommerne – særligt en ung direktør, som vurderede vinderholdet til at være helt klar til at bringe deres produkt på markedet. Du kan læse artiklen og se billederne fra præsentationerne her: https://techcollege.dk/nyheder/barberet-is-og-en-kagebyggeapp

 

For flere oplysninger om projektet kan vores projektleder kontaktes

Kontakt

Flere inspirerende undervisningsmaterialer

Besøg Fonden for Entreprenørskab for inspiration og flere spændende undervisningsmaterialer her: