Fin pris til rengøringsafdelingen på TECHCOLLEGE

 

Hvis rengøringspersonalet på TECHCOLLEGE går rundt med et lidt større smil i disse dage, så er det med god grund. De er nemlig blevet overrakt Rengøringsprisen 2019 af Hygiejnefokus.

Prisen uddeles kun hvert andet år, og prisen gives til rengøringspersonale eller -afdelinger, der har gjort en særlig indsats inden for ét af tre kriterier; rengøringskvalitet, arbejdsmiljø og/eller innovation.
- Der må man bare sige, at TECHCOLLEGE har rykket s​ig gevaldigt på alle tre parametre, lød det i overrækkelsen fra Jørgen Espiritu Kjeldsen, stifter af Hygiejnefokus.
Prisen gives på baggrund af den uddannelsesindsats, der over det seneste stykke tid er foregået i rengøringsafdelingen. Her er alle medarbejdere blevet uddannet som minimum rengøringstekniker.
- Det er et af de områder, hvor rigtigt mange virksomheder siger, at de vil gøre en indsats, men hvor det hele desværre oftest ender med at gå op i kroner og ører og derfor ikke rigtigt bliver til noget. Men ikke hos TECHCOLLEGE! I har stået ved jeres ord og alle 35 medarbejdere har været igennem uddannelse - og for det skal I hyldes, lød det videre fra Jørgen Espiritu Kjeldsen.

Afdelingsleder Lotte Abildgaard modtog prisen på vegne af afdelingen, da der var officiel overrækkelse ved en ceremoni for alle afdelingens medarbejdere fredag.​ Til arrangementet havde kantinen i øvrigt stået for lidt utroligt velduftende mad.


Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere