Jacob Risgaard gav grundforløbselever opskriften på succes

 

Fra 75% fravær til 100% succes.

Det var titlen på den kendte iværksætter Jacob Risgaards oplæg til alle skolens grundforløb 2-elever torsdag den 10. marts. Cirka 350 elever var samlet i aulaen på gymnasiet på Øster Uttrup Vej, og endnu flere så med via livestream. 

Iværksætteren bag webshopsuccessen Coolshop tog udgangspunkt i sin egen historie og gav eleverne sin opskrift på, hvordan man går fra at være lidt af en rod til at nå sine drømme i livet. Det handlede blandt andet om at være være synlig og cool – og være bevidst om, at det altid kan blive vildere og bedre. Det gælder særligt, hvis man går med en ambition om at blive selvstændig.

Med sin nordjyske baggrund ramte Risgaard plet med alle sine pointer – især de humoristiske af slagsen. Han spurgte selvfølgelig også ind til, om nogle af de fremmødte elever gik med tanker om at blive selvstændig. Der var heldigvis flere, som rakte hånden op, og det blev Jacob Risgaard meget glad for at høre. En elev fortalte om sin drøm om at lave legetøj. Så måske er der allerede der grundlag for et samarbejde med Risgaard, der er medejer af Kids Coolshop-kæden.

Foredraget var finansieret af de trivselsfremmende midler, som TECHCOLLEGE har modtaget fra Undervisningsministeriet.

 

Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere