Faglige kurser, certifikater og efteruddannelse til metalindustrien

Her finder du den faglige styrke til at opkvalificere, certificere og udvikle dig inden for smede- og metalindustrien. 

TECHCOLLEGE Efteruddannelse er specialister i kurser og efteruddannelse til dig, der arbejder som smed, industritekniker, teknisk designer, automatiktekniker og det, der ligner. Det er her, vi uddanner faglærte til metalindustrien.

Åbent værksted

De fleste kurser holder vi som Åbent værksted. Det betyder, at du kan komme på kursus, når det passer med travlheden på din arbejdsplads.

Svejsekurser og -certifikater

Skal du være en bedre svejser – eller skal du lære det fra bunden – har vi altid et bredt udbud af kurser i MIG/MAG, TIG, lysbue-, gas- og robotsvejsning.
Læs mere

National Svejsekoordinator

Det er også hos os, du kan blive certificeret National Svejsekoordinator – faktisk er svejsekoordinator-uddannelsen udviklet her på TECHCOLLEGE Efteruddannelse.
Læs mere

Smedekurser

Hvad end du vil blive klogere på rustfri stål eller aluminium, kan du lære noget på et kursus på TECHCOLLEGE i Aalborg. Vi har AMU-kurserne, som holder dig opdateret.

Sikkerhedskurser for metalindustrien

Du kan også få dine sikkerhedskurser hos TECHCOLLEGE Efteruddannelse. Både de lovpligtige arbejdsmiljøkurser, de krævede certifikater og de brand- og sikkerhedskurser for metalindustrien, som det er godt at have for en sikkerheds skyld. Se vores sikkerhedskurser her.
Læs mere

Teknisk tegning, CAD, mm.

Skal du have forbedret dine evner inden for CAD? Uanset om du er uddannet teknisk designer og skal forfine dine evner, eller du skal bruge helt grundlæggende færdigheder, finder du AMU-kurser i teknisk tegning og CAD her hos TECHCOLLEGE Efteruddannelse: 2D og 3D CAD i f.eks. Solid Works, Inventor og AutoCad. Du kan lære assembly, designoptimering og komplicerede geometrier, teknisk dokumentation og meget mere.
Læs mere

Maskinteknik

CAD/CAM, CNC og konventionel drejning og fræsning TECHCOLLEGE tilbyder kurser i konventionel drejning og fræsning, CNC-drejning og -fræsning, CAM-drejning og -fræsning. Vi har gode AMU-kurser på TECHCOLLEGE, som lærer dig de nyeste teknikker indenfor industriel bearbejdning i industrien.
Læs mere

Fjernvarme rørsvejser

Med dette uddannelsesforløb i rygsækken står du forrest i køen, når fjernvarmevirksomheder skal ansætte nye medarbejdere med kompetencer indenfor fjernvarmeområdet.
Læs mere

Bæredygtighed og grøn omstilling

Vi udvikler og udbyder hele tiden nye kurser. For eksempel tilbyder vi også efteruddannelse inden for grøn omstilling og bæredygtig produktion i metalindustrien.

Skriv til os

Spørg os, hvis du og dine kolleger mangler et kursus eller nogle færdigheder. Så har vi de fagligt dygtige undervisere, der kan etablere et kursus specifikt efter jeres behov.
Palle Thorngaard Balzer
Salgs- og forretningsudvikler
Maskin- og Industriteknik, CNC, Svejsecertificering, Cad-kurser
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Hold dig opdateret inden for de fagområder, der interesserer dig - tilmeld dig TECHCOLLEGEs nyhedsbrev.

Det er helt gratis, og vi lover selvfølgelig, at vi ikke spammer din mailboks.

Klik her for at tilmelde dig