Legatregn i byrådssalen

 

Traditionen tro har Aalborg Byrådssal været arena for uddelingen af en lang række legater og priser fra SMVaalborg (tidligere Aalborg Håndværkerforening).

2021 er selvfølgelig ingen undtagelse, og ganske som det plejer, så er det repræsentanter fra en lang række forskellige erhvervsuddannelser, der modtager årets legater - heriblandt en god slat både nuværende og tidligere elever fra TECHCOLLEGE.

Håndværkets Højdespringer

Legatet er indstiftet af Aalborg Haandværkerforening i 2008 og er på 15.000kr. sponseret af Varelotteriet. Det tildeles en nyuddannet, som enten har opnået et bemærkelsesværdigt resultat til svendeprøven eller som med positivt sindelag har gennemført uddannelsen under besværlige forhold eller på anden måde tjener som et forbillede for andre med håndværkerdrømme.

Legatet tildeles i 2021 ernæringsassistent Ngoc "Jens" Tuyen Truong.

Legatmodtageren, som er 38 år, blev udlært fra TECHCOLLEGE den 18. juni og har haft Hanne Melgård Juul fra Madservice Aalborg som læremester.

Begrundelsen lyder:

- Da han søgte ind som elev, havde han ikke en køkkenerfaring, der kunne give merit til voksenløn, men han ønskede en uddannelse som ernæringsassistent. Med talent for håndværket og med masser af gå-på-mod har han opnået en faglig viden, der gør ham i stand til hurtigt at forstå og løse ny opgaver og udfordringer. Som den vellidte, positive og samarbejdsvillige kollega modtog han prisen for bedste elevkammeratskab på skolen. "Jens opnåede topkarakterer til svendeprøven og har sagt ja til at fortsætte i jobbet hos Madservice Aalborg.

Årets team på TECHCOLLEGE 

Prisen tildeles i 2021 til Team Læring for at medvirke aktivt og positivt i strategiens ånd til at udvikle og praktisere nye samarbejdsrelationer og/ eller undervisningsmetoder. 

Team Læring har beskrevet opgaven med, hvordan TECHCOLLEGE arbejder med og håndterer elever med særlige behov og har formået at arbejde sammen som netop et team, samtidig med at det samarbejder konstruktivt med alle undervisningsområderne på hele skolen og hermed bidrager til ”En fælles skole”-tækningen, lyder begrundelsen for prisen.

 

De øvrigt legater blev uddelt således:

SMVaalborgs legater går i 2021 til:

Gastronom Martin Hjerrild Nielsen, Comwell Rebild Bakker

Skorstensfejer Mads B.N. Bundgaard, Kai Møller Hansen

Personvognsmekaniker Christopher Sørensen, PJ Auto

Tjener Henriette Hjort Høgh, Himmerland Golf & Resort

Anlægsstruktør Jonas Frederiksen, Kristian Rytter

Frisør Jennifer H. Weesgaard, Mia Aagaard Mathiesen

Industritekniker Jonas Godsk Jensen, Asetek A/S

Tandklinikassistent Maria Bang Nielsen, Tandplejen Aalborg

Elektriker Simon K. Lyngsø, Michael Wulf A/S

Ernæringsassistent Ngoc Tuyen Truong, Madservice Aalborg

 

Mesterforeningens legater tildeles i 2021:

Frisør Jeanette Vinter Sørensen, Hårdesign Løgstør

EUX-elektriker Nicolai Sand Rasmussen, Mariendahl El-Teknik

Tømrer Patrick Ørbæk Pedersen, Multibyg A/S

Tømrer Frederik Duun Jensen, Palle W. Hansen

Smed Jon Aslak Kristensen, Niels Alfred Larsens Smede- og Maskinværksted

Smed Nikolaj Steensballe, Bobach Stålentreprise A/S

 

Se et galleri med billeder fra de mange pris- og legatoverrækkelser herunder.
Fotos: Michael Bo Rasmussen, Baghuset Pressefoto

 

Seneste nyheder

Kokkelever hev sølv med hjem fra DM for kokke- og tjenerelever

23-03-2023

De to kokkeelever Natasha og Geisler sikrede sig to meget flotte sølvmedaljer ved årets DM for kokke- og tjenerelever, der blev holdt i København onsdag den 22. marts. Også de to tjenerelever Sofie og Josefine kæmpede bravt og fik en flot 4. plads.

Skills-deltagere blev hyldet og fejret

20-03-2023

Guldvinderne er allerede blevet fejret, men her på TECHCOLLEGE vil vi gerne hylde alle de passionerede unge, der stolt har repræsenteret deres fag ved DM i Skills. Derfor var alle vores 20 Skills-deltagere mandag aften inviteret til en lille sammenkomst i skolens restauranter, hvor selvfølgelig deltagerne selv, men også deres familie og mestre var inviteret med.

Borgmester hyldede guldvindere

15-03-2023

Det er ikke kun os her på TECHCOLLEGE, der er utroligt stolte af vores guldvindere fra DM i Skills - det er borgmester Thomas Kastrup-Larsen fra Aalborg Kommune også. Derfor havde han inviteret på en lille ceremoni på Aalborg Rådhus.

Vis flere