Borgmester hyldede guldvindere

 

Det er ikke kun os på skolen, der er utroligt stolte af vores guldvindere fra DM i Skills - det er borgmester Thomas Kastrup-Larsen fra Aalborg Kommune også!

Derfor havde han inviteret både vores og AMU Nordjyllands sejrsherrer og -kvinde til en lille fin vinder-ceremoni på rådhuset, hvor der både blev uddelt rosende ord, fine gaver og lidt godt til ganen.

Udover borgmesteren havde direktør Søren Samuelsen her fra TECHCOLLEGE også et par rosende ord om både deltagerne, deres indsats og - ikke mindst - deres betydning for erhvervsuddannelserne og det udstillingsvindue, som DM i Skills er.

Endnu en gang et kæmpe stort tillykke skal der også lyde herfra. Og skulle du sidde der og tænke "hvordan var det nu egentlig liiiiiiiiiiiiiiige, det gik til det der DM i Skills i år?", så kan du da finde både en masse billeder og lidt tekst fra de tre dage lige her.


Seneste nyheder

Nyt samarbejde mellem TECHCOLLEGE og FGU Aalborg

24-06-2024

Ministerbesøg på TECHCOLLEGE

17-06-2024

TV2Nord: TECHCOLLEGE Skaber Rumtalenter

21-05-2024

TV2Nord fremhæver TECHCOLLEGE's rolle i at forberede elever til rumindustrien med praktiske færdigheder og teknisk ekspertise. Se mere om deres succeser og indflydelse.

Vis flere