Borgmester hyldede guldvindere

 

Det er ikke kun os på skolen, der er utroligt stolte af vores guldvindere fra DM i Skills - det er borgmester Thomas Kastrup-Larsen fra Aalborg Kommune også!

Derfor havde han inviteret både vores og AMU Nordjyllands sejrsherrer og -kvinde til en lille fin vinder-ceremoni på rådhuset, hvor der både blev uddelt rosende ord, fine gaver og lidt godt til ganen.

Udover borgmesteren havde direktør Søren Samuelsen her fra TECHCOLLEGE også et par rosende ord om både deltagerne, deres indsats og - ikke mindst - deres betydning for erhvervsuddannelserne og det udstillingsvindue, som DM i Skills er.

Endnu en gang et kæmpe stort tillykke skal der også lyde herfra. Og skulle du sidde der og tænke "hvordan var det nu egentlig liiiiiiiiiiiiiiige, det gik til det der DM i Skills i år?", så kan du da finde både en masse billeder og lidt tekst fra de tre dage lige her.


Seneste nyheder

Kokkelever hev sølv med hjem fra DM for kokke- og tjenerelever

23-03-2023

De to kokkeelever Natasha og Geisler sikrede sig to meget flotte sølvmedaljer ved årets DM for kokke- og tjenerelever, der blev holdt i København onsdag den 22. marts. Også de to tjenerelever Sofie og Josefine kæmpede bravt og fik en flot 4. plads.

Skills-deltagere blev hyldet og fejret

20-03-2023

Guldvinderne er allerede blevet fejret, men her på TECHCOLLEGE vil vi gerne hylde alle de passionerede unge, der stolt har repræsenteret deres fag ved DM i Skills. Derfor var alle vores 20 Skills-deltagere mandag aften inviteret til en lille sammenkomst i skolens restauranter, hvor selvfølgelig deltagerne selv, men også deres familie og mestre var inviteret med.

Schweiz kan inspirere til ny Aalborg-model

13-03-2023

I Schweiz vælger ca. 75% af en ungdomsårgang at tage en erhvervsuddannelse som deres første skridt ind i en tænkning om livslang læring, arbejde og udvikling. Til sammenligning vælger ca. 20% samme vej i Danmark. Derfor har en gruppe været på studietur til Schweiz for at blive inspireret til en Aalborg-model.

Vis flere