Borgmester hyldede guldvindere

 

Det er ikke kun os på skolen, der er utroligt stolte af vores guldvindere fra DM i Skills - det er borgmester Thomas Kastrup-Larsen fra Aalborg Kommune også!

Derfor havde han inviteret både vores og AMU Nordjyllands sejrsherrer og -kvinde til en lille fin vinder-ceremoni på rådhuset, hvor der både blev uddelt rosende ord, fine gaver og lidt godt til ganen.

Udover borgmesteren havde direktør Søren Samuelsen her fra TECHCOLLEGE også et par rosende ord om både deltagerne, deres indsats og - ikke mindst - deres betydning for erhvervsuddannelserne og det udstillingsvindue, som DM i Skills er.

Endnu en gang et kæmpe stort tillykke skal der også lyde herfra. Og skulle du sidde der og tænke "hvordan var det nu egentlig liiiiiiiiiiiiiiige, det gik til det der DM i Skills i år?", så kan du da finde både en masse billeder og lidt tekst fra de tre dage lige her.


Seneste nyheder

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Personvognsmekaniker fik ML-prisen 2023

02-10-2023

På TECHCOLLEGE er vi stolte af endnu engang at se en af vores nu tidligere elever på scenen som prismodtager ved ML-prisen, i år i form af den nyligt udlærte personvognsmekaniker Mikkel Nygaard Christensen.

Vis flere