Borgmester hyldede guldvindere

 

Det er ikke kun os på skolen, der er utroligt stolte af vores guldvindere fra DM i Skills - det er borgmester Thomas Kastrup-Larsen fra Aalborg Kommune også!

Derfor havde han inviteret både vores og AMU Nordjyllands sejrsherrer og -kvinde til en lille fin vinder-ceremoni på rådhuset, hvor der både blev uddelt rosende ord, fine gaver og lidt godt til ganen.

Udover borgmesteren havde direktør Søren Samuelsen her fra TECHCOLLEGE også et par rosende ord om både deltagerne, deres indsats og - ikke mindst - deres betydning for erhvervsuddannelserne og det udstillingsvindue, som DM i Skills er.

Endnu en gang et kæmpe stort tillykke skal der også lyde herfra. Og skulle du sidde der og tænke "hvordan var det nu egentlig liiiiiiiiiiiiiiige, det gik til det der DM i Skills i år?", så kan du da finde både en masse billeder og lidt tekst fra de tre dage lige her.


Seneste nyheder

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Vis flere