Søg

Adgangskrav og tilmelding


OBS: Der er særligt høje krav til grundfag (dansk, engelsk og matematik) på personvognsmekanikeruddannelsen. Hvis du vil starte på grundforløb 2 og ikke har bestået dansk og engelsk på 10. klasses-niveau (E-niveau), skal du kontakte TECHCOLLEGE og bede om en individuel samtale. 

 

Hvis du vil starte på en erhvervsuddannelse, skal du have mindst 02 i gennemsnitskarakter både i dansk og i matematik til afgangsprøven i 9. eller 10. klasse eller en tilsvarende prøve. Du skal også bestå folkeskolens afgangseksamen.

Hvis det er mindre end et år siden du tog afgangsprøven i folkeskolen, skal din folkeskole eller UU-vejledningen vurdere dig uddannelsesparat og du skal medsende din studievalgsportfolio.

 

Er du gået ud af grundskolen for mere end ½ år siden, kan du søge ind på GF2.

Så skal du:

  • have bestået folkeskolens afgangseksamen (dette gælder kun for ansøgere, som har afsluttet grundskolen i skoleåret 2016/17 eller senere).  
  • have bestået dansk og matematik.
  • til en samtale, inden vi kan optage dig. Vi indkalder dig, når vi har modtaget din ansøgning.  

OBS: Hvis du har en underskrevet aftale om praktikplads/en uddannelsesaftale med en virksomhed, behøver du ikke at opfylde adgangskravene, og du skal heller ikke til samtale hos os. 

Du kan læse om adgangskrav på ug.dk.

 

 

 

Vores forventninger til dig

Vi har også nogle forventninger til dig. For at du kan få et ordentligt udbytte af undervisningen forventer vi at du kan arbejde både selvstændigt og i grupper, og at du møder i skole til tiden hver dag. At du har lyst til det og er motiveret. Vi regner med dig og din indsats. 

 

Tilmelding

Du tilmelder dig på www.optagelse.dk

undefined

Gå ind på websitet optagelse.dk og klik på den grønne knap "Søg ungdomsuddannelse"

Du kan tilmelde dig op til et halvt år inden studiestart. 

Vi gør opmærksom på at holdoprettelse kan være betinget af antallet af ansøgere.

 

Brugervejledninger

På optagelse.dk ligger der en række brugervejledninger som viser dig hvordan du søger ind på en ungdomsuddannelse. Klik her og find den vejledning som kan hjælpe dig på vej. 

 

Vil du være mekaniker og kommer direkte fra 9. klasse, kan du med fordel starte på fagretningen "Konstruktion, produktion og biler" ligger inden for hovedområdet "Teknologi, byggeri og transport". Vil du have muligheden for at læse videre senere, skal du måske på EUX? 

Tilmeld dig en uddannelse

Du kan nå det endnu! Vi starter næste gang den 12. august

Mekanikerelever i Street Race

To ugers arbejde med at gøre en gammel Volvo klar - og ud og køre ræs

Fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!

EUX • Håndværk & Gymnasiefag

Én uddannelse. To verdener. Flere muligheder.