Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen

 
Kursus starter den 29.11.2021

De faktiske kursusdage er den 29.-.30.11.2021 samt den 06.12.2021.

Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen

For uddannelsesansvarlige inden for hotel-, restaurations- og fødevarebranchen.

På dette kursus lærer du at planlægge og gennemføre et relevant og udviklende uddannelsesforløb for eleven i egen virksomhed. Du lærer at gennemføre professionelle samtaler og herved motivere og vejlede eleven ud fra dennes faglige og personlige forudsætninger. Du lærer også at støtte eleven i refleksion over daglige arbejdsopgaver, så eleven udvikler erfaringer, viden og holdninger til eget fagområde og håndværksmæssige kompetencer og at inspirere eleven til at tænke innovativt og løsningsorienteret i forhold til arbejdsopgaver inden for reception-, restaurant/café-, køkken og kantineområdet.

Kurset vil også indeholde et fokus på hvordan man giver løbende, konstruktiv feedback, der støtter elevens/lærlingens ansvar for egen uddannelse, og som udvikler og fastholder eleven/lærlingen i uddannelsen. Dette handler også om at integrere eleven/lærlingen i virksomhedens arbejdskultur og at gennemføre motiverende samtaler, der sikrer fagligprogression i elevens/lærlingens uddannelse og skaber sammenhæng i uddannelsesforløbet.

Alt i alt bliver du klogere på hvordan du fremmer trivsel og fastholdelse af jeres elev i uddannelsesforløbet til glæde for eleven og arbejdsgiveren.

 

Målgruppe:

Kurset retter sig imod faglærte medarbejdere (fx svende) i hotel- og restaurantionsbranchen, der medvirker ved oplæring og uddannelse af elever. Det kan være en fordel at have erfaring med vejledning, da kursisterne så vil kunne inddrage egne erfaringer til de emner, der undervises i på kurset.

 

 

AMU-nr Fag Dage
49465 Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen 2
49234 EUD-Praktikvejledning - for den daglige oplærer 1

Kontakt

Gitte Faaborg Rasmussen
Uddannelsessekretær
Jannie Ringgaard
Uddannelseskonsulent
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Hold dig opdateret inden for de fagområder, der interesserer dig - tilmeld dig TECHCOLLEGEs nyhedsbrev.

Det er helt gratis, og vi lover selvfølgelig, at vi ikke spammer din mailboks.

Klik her for at tilmelde dig