Techair - Skoleoplæring for frisør

 

Velkommen til Techair - Din Frisørsalon på Techcollege

Velkommen til Techair, vores frisørsalon på Techcollege, hvor vi tilbyder skoleoplæring for fremtidens frisører under virkelighedstro forhold. Her kan du få diverse frisørbehandlinger, udført af vores elever under kyndig vejledning af erfarne instruktører.

Åbningstider:

  • Mandag: 9:30 - 16:00
  • Tirsdag: 9:30 - 17:00
  • Onsdag: 8:30 - 16:00
  • Torsdag: 8:30 - 16:00
  • Fredag: 8:30 - 14:00

Vores priser varierer afhængigt af den ønskede behandling og elevens uddannelsesniveau. Vi beder om din forståelse og tålmodighed med hensyn til, at vores elever befinder sig på forskellige stadier i deres uddannelse, hvilket kan påvirke både behandlingstid og resultat.

Bestil din tid hos Techair i dag, og oplev professionel frisørbehandling i en lærerig atmosfære. Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Kontakt Techair 25 26 67 76

Kontakt ansvarlig 28 29 10 75

 

Praktisk information for elever

Du skal være lærepladssøgende for at være i skoleoplæring

Når du er tilknyttet Hårsnedkeren, skal du kunne erklæres "egnet praktikpladssøgende" i hele perioden – lige fra du er færdig med dit grundforløb, til du er færdig med oplæinrgsperioden. Kvotepladser bliver tildelt egnede lærepladssøgende, der opfylder de såkaldte EMMA-betingelser: 

E – Egnet
Ved egnethed lægges der vægt på, om lærlingen får et tilfredsstillende udbytte af undervisningen. Der foretages en løbende vurdering af lærlingens samlede adfærd i relation til at gennemføre uddannelsen og finde beskæftigelse bagefter. Dette vil typisk være en vurdering af evne til at overholde mødetider, aftaler, den daglige arbejdsindsats og opførsel.

M – Mobil geografisk
Lærlingen skal være parat til at modtage en rimelig læreplads, også uden for lokalområdet.

M – Mobil fagligt
Lærlingen skal acceptere en rimelig læreplads inden for en anden uddannelse end den primært ønskede.

A – Aktivt søgende
Som udgangspunkt er det lærlingens eget ansvar at skaffe sig en læreplads, og lærlingen skal tage passende initiativer i forbindelse hermed. Dvs. at lærlingen skal kunne dokumentere at være aktivt søgende, og eleven skal være registreret på www.lærepladsen.dk med en synlig profil.

Kontakt

Lene Hviid Reinert
Faglærer