Ministerbesøg på TECHCOLLEGE

 

Ministerbesøg på TECHCOLLEGE sætter fokus på fremtidens industri

Vi har haft den store ære at byde Digitaliserings- og ligestillingsminister Marie Bjerre velkommen til TECHCOLLEGE. Besøget understregede den afgørende rolle, som automatisering og robotteknologi spiller i industrien, samt vigtigheden af at kunne følge med den digitale udvikling.

Automatisering og teknologisk investering – en nødvendighed for dansk industri

Danske virksomheders produktivitet og konkurrenceevne afhænger i høj grad af automatisering og løbende investering i ny teknologi. Den teknologiske udvikling går stærkt, og det er essentielt, at vores fagfolk er veluddannede og i stand til at håndtere de nyeste teknologier.

Vi tilbyder topmoderne faciliteter og banebrydende teknologi, hvilket giver vores elever en unik mulighed for at få hands-on erfaring med de systemer, der driver industrien fremad. Dette gør dem ikke bare klar til at træde ind på arbejdsmarkedet, men også til at lede og forme fremtidens industri.

Et besøg fyldt med inspiration og viden

Ministeren blev præsenteret for vores innovative tilgang under en rundvisning, hvor hun talte med vores industriteknikerelev Oscar Dahl Nielsen og uddannelseschef Jesper Frydkjær Pedersen. De gav et indblik i, hvordan vi integrerer den nyeste teknologi i vores undervisning, og hvordan vi sikrer, at vores elever er på forkant med udviklingen.

Ministerens besøg inkluderede også samtaler med nøglepersoner som direktør Søren Samuelsen, chefkonsulent Anders Breinholt og formanden for Dansk Metal Aalborg, Jan Gregersen. Her blev der diskuteret, hvordan vi fortsat kan styrke samarbejdet mellem uddannelse og industri, for at sikre, at Danmark bevarer sin konkurrencedygtighed.

Vi uddanner fremtidens fagfolk

Besøget fra minister Marie Bjerre bekræftede vigtigheden af at uddanne fremtidens arbejdskraft, så de kan være med til at drive den teknologiske udvikling. Vores uddannelser er designet til at give eleverne en solid forståelse af både teori og praksis, hvilket gør dem i stand til at løse komplekse problemer og optimere arbejdsprocesser i den moderne industri.

Vi er stolte af at kunne tilbyde en uddannelse, der kombinerer det bedste fra teknologiens verden med en dyb forståelse for industriens behov. Som elev lærer man at arbejde med avanceret robotteknologi, automatiseringssystemer og de nyeste produktionsmetoder. Denne viden gør dem til eftertragtede medarbejdere i industrien.

Tak for en inspirerende dag

Vi takker Digitaliserings- og ligestillingsminister Marie Bjerre og alle deltagere for et inspirerende besøg.

Hvis du er interesseret i en uddannelse, der klæder dig på til at være en del af fremtidens højteknologiske industri, så læs mere om vores uddannelsestilbud her:


Seneste nyheder

Nyt samarbejde mellem TECHCOLLEGE og FGU Aalborg

24-06-2024

TV2Nord: TECHCOLLEGE Skaber Rumtalenter

21-05-2024

TV2Nord fremhæver TECHCOLLEGE's rolle i at forberede elever til rumindustrien med praktiske færdigheder og teknisk ekspertise. Se mere om deres succeser og indflydelse.

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Vis flere