Adobe Creative Cloud - Adobe CC2024 Update, fysisk kursus

 
Kursus starter den 06.06.2024

Adobe Creative Cloud - Adobe CC2024 Update, fysisk kursus

Du deltager i kurset ved fysisk fremmøde. Medbring gerne din egen computer, hvad enten det er PC eller Mac. At bruge din egen computer giver dig mulighed for at arbejde på en enhed, du er fortrolig med, hvilket kan fremme din læringsoplevelse og gøre dig mere effektiv og komfortabel under kurset. Inden kurset får du tilsendt en brugerlicens til Adobe-pakken, der vil være aktiv i den aktuelle kursusperiode. Hvis du ikke har mulighed for at medbringe egen computer, stiller skolen en bærbar PC til rådighed. Du får nærmere information i kursusinvitationen, som fremsendes cirka 14 dage inden kursusstart.

På kursusdagen får du en gennemgang af de spritnye funktioner i InDesign, Illustrator og Photoshop samt nogle af de mest spændende nyheder i tidligere versioner af Creative Cloud.

Se og lær om blandt andet de nyeste værktøjer i Adobe-pakken. Vi ser på de nye AI-værktøjer i CC 2024, der fuldstændig kommer til at ændre den måde, vi arbejder med billeder og grafik på. Vi ser også på neurale filtre, Illustrator mockups, nye funktioner til at arbejde med vektor-grafik samt nye værktøjer til fritlægning af objekter i Photoshop. Og endelig så ser vi på Adobe Firefly, hvormed vi kan generere AI-billeder til brug i vores produktion. Undervejs får du masser af tips og tricks til, hvordan du kan arbejde mere effektivt med programmerne.

Nogle af læringspunkterne på kursusdagen:

  • Nyheder i InDesign, Illustrator og Photoshop i Adobe CC 2024
  • Kunstig intelligens i Adobe programmerne
  • De mest spændende nyheder i tidligere versioner af Adobe-pakken
  • Hands-on opgaver/øvelser
  • Tips og tricks til Adobe-pakken
  • Spørgsmål fra deltagerne

Pris og praktisk information
Pris inklusive forplejning er kr. 1.950,00 pr. deltager.

Prisen er eksklusive moms.

Kurset gennemføres ved minimum 8 deltagere (maksimum 16 deltagere).

Bemærk, at kurset ikke er et AMU-kursus, hvorfor der ikke kan søges VEU-godtgørelse eller anden refusion.

Spørgsmål og mere information
Har du spørgsmål til kurset, kontakt da gerne Uddannelseskonsulent Birgitte Boe på telefon 2526 6249 eller e-mail bbm@techcollege.dk.

Tilmelding
Tilmelding kan ske ved at trykke på "Tilmeld dig kurset her". Alternativt til Uddannelsessekretær Gitte F. Rasmussen på telefon 7250 5271 eller e-mail gira@techcollege.dk.

Afbudsregler:
Hvis du framelder dig kurset senere end 1 uge før kursusstart, opkræves et gebyr på kr. 1.500.
Hvis du udebliver fra kurset, uden at give kursusafdelingen besked, opkræves et gebyr på kr. 2.500.


Underviser på kurset

Gert Michael Laursen
Gert er uddannet grafiker i 1993, og har siden arbejdet i forskellige grafiske virksomheder. Han har desuden været projektleder og underviser på en grafisk uddannelse hos Jensen Kurser. Gert har erfaring med næsten alle sider af den grafiske produktion, herunder tryk, web og 3D. Han har et indgående kendskab til de grafiske programmer og til optimering og automatisering af store opgaver. Gert underviser i InDesign, Illustrator, Photoshop, WordPress og Muse. Udover undervisning skriver Gert undervisnings kompendier til grafiske kurser.
AMU-nr Fag Antal dage

Kontakt

Birgitte Boe Mogensen
Uddannelseskonsulent/Educational Consultant
Gitte Faaborg Rasmussen
Uddannelsessekretær
Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Hold dig opdateret inden for de fagområder, der interesserer dig - tilmeld dig TECHCOLLEGEs nyhedsbrev.

Det er helt gratis, og vi lover selvfølgelig, at vi ikke spammer din mailboks.

Klik her for at tilmelde dig