Svejsecertificering

 

Svejsepas og certificering

TECHCOLLEGE afvikler svejsekurser i Åbent Værksted med mulighed for at erhverve svejsepas/certifikat. Alle svejseprocesser indgår på forskellige niveauer, afhængig af den enkeltes personlige faglige erfaring og kvalifikationer.

Inden kursusstart

Der vil blive foretaget en individuel visitation/vurdering, og evt. en praktisk prøve, så indplaceringen i et forløb bliver så korrekt som muligt.

Efter endt kursusforløb

Der kan erhverves et svejsepas/certifikat, som er personligt, med en gyldighed op til 3 år efter udstedelsens dato. Der indkaldes til recertificering/fornyelse i god tid inden udløbsdato.

Kvalifikationer

For at erhverve et svejsepas/certifikat kræves en relevant erhvervsuddannelse eller 12 mdr. dokumenteret relevant praktisk arbejde.

Skolecertificering

Skolecertificeringen udføres som teoretisk og praktisk prøvning, i henhold til gældende standarder, hvilke sikrer at svejseren har et højt fagligt kvalitetsniveau.

Certificering med 3. parts godkendelse (PED)

Certificeringen kan udføres med 3. parts godkendelse i henhold til arbejdsministeriets bekendtgørelse Nr. 743 (lovgivning om trykbærende anlæg) PED. Godkendelsen foretages af Det Norske Veritas.

Værkstedscertificering/procedureprøvning kan, efter særlig aftale med Svejseteknisk Afdeling på TECHCOLLEGE, afvikles i værkstederne på TECHCOLLEGE.

Certificeringen kan udføres med 3. parts godkendelse, i henhold til arbejdsministeriets bekendtgørelse Nr. 743 (lovgivning om trykbærende anlæg)

For yderligere information, kontakt Svejseteknisk Afdeling, TECHCOLLEGE tlf. 7250 5633

WPS

TECHCOLLEGE tilbyder i samarbejde med Q-kontrol en række svejseprocedureprøver efter DS/EN 15612 til en fordelagtig pris.  
Bestilling af svejseprocedureprøver på dette link.

For yderligere oplysninger kontakt John Estrup tlf. 2526 6243

For yderligere oplysninger

John Vagn Estrup
Faglærer