Svejsecertificering

 

Svejsepas og certificering

TECHCOLLEGE afvikler svejsekurser i Åbent Værksted med mulighed for at erhverve svejsepas/certifikat. Alle svejseprocesser indgår på forskellige niveauer, afhængig af den enkeltes personlige faglige erfaring og kvalifikationer.

Inden kursusstart

Der vil blive foretaget en individuel visitation/vurdering, og evt. en praktisk prøve, så indplaceringen i et forløb bliver så korrekt som muligt.

Efter endt kursusforløb

Der kan erhverves et svejsepas/certifikat, som er personligt, med en gyldighed op til 3 år efter udstedelsens dato. Der indkaldes til recertificering/fornyelse i god tid inden udløbsdato.

Kvalifikationer

For at erhverve et svejsepas/certifikat kræves en relevant erhvervsuddannelse eller 12 mdr. dokumenteret relevant praktisk arbejde.

Skolecertificering

Skolecertificeringen udføres som teoretisk og praktisk prøvning, i henhold til gældende standarder, hvilke sikrer at svejseren har et højt fagligt kvalitetsniveau.

Certificering med 3. parts godkendelse (PED)

Certificeringen kan udføres med 3. parts godkendelse i henhold til arbejdsministeriets bekendtgørelse Nr. 743 (lovgivning om trykbærende anlæg) PED. Godkendelsen foretages af Nordjysk Svejsekontrol.

Værkstedscertificering/procedureprøvning kan, efter særlig aftale med TECHCOLLEGE, afvikles i værkstederne på TECHCOLLEGE i samarbejde med 3. part.

Certificeringen kan udføres med 3. parts godkendelse, i henhold til arbejdsministeriets bekendtgørelse Nr. 743 (lovgivning om trykbærende anlæg)

For yderligere information, kontakt TECHCOLLEGE tlf. 7250 5633

WPS

TECHCOLLEGE tilbyder i samarbejde med Q-kontrol en række svejseprocedureprøver efter DS/EN 15612 til en fordelagtig pris.  
Bestilling af svejseprocedureprøver på dette link.

For yderligere oplysninger kontakt svejseteknisk afdeling på tlf. 2526 6243

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Hold dig opdateret inden for de fagområder, der interesserer dig - tilmeld dig TECHCOLLEGEs nyhedsbrev.

Det er helt gratis, og vi lover selvfølgelig, at vi ikke spammer din mailboks.

Klik her for at tilmelde dig