Ny Elsikkerhedslov (Installationsbekendtgørelsen) - Online kursus

 
Kursus starter den 07.04.2020

Onlinekursus i Elsikkerhedsloven, relevante love og standarder

Onlinekurset afholdes kl. 8.15 - 15.40 på følgende datoer:

Den 30.3.2020
Den 01.4.2020
Den 07.4.2020
Den 16.4.2020

Læringspunkter under kurset:

  • Viden om struktur og indhold i gældende el-sikkerhedslov, bekendtgørelser og standarder.
  • Kendskab til regler for udførelse og dimensionering af el-installationer.
  • Kendskab til Bekendtgørelse om sikkerhed for udførelse og drift af elektriske installationer, og dertil hørende standarder.
  • Overholdelse gældende lovgivning ved udførelse af el-installationer.
  • Identificere behov for, samt lægge en plan for, kvalitetssikring og dokumentation i henhold til de gældende bekendtgørelser og standarder.

Målgruppe
Uddannelsen retter sig mod faglærte elektrikere eller personer med tilsvarende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer i anvendelse af Elsikkerhedsloven og de tilhørende relevante bekendtgørelser og standarder.

Så snart du er tilmeldt kurset, modtager du en kursusinvitation i din e-boks, hvor du får nærmere information om online undervisningen, hvordan du logger ind på undervisningsplatform, dit login osv. 

AMU-nr Fag Dage
48391 Elsikkerhedsloven, relevante love og standarder 1

Det siger vores kursister...

Det er ikke altid, at der i dagligdagen er så meget tid til kurser. Så da jeg fik kurserne tilsendt, tænkte jeg, at det var en god idé, og sammen med ni af mine kollegaer har jeg været på onlinekurser i L-AUS og den nye elsikkerhedslov. Begge kurser var en fin opdatering, når man har en elektrikeruddannelse. Indholdet var selvfølgelig noget, som man skulle igennem, og meget af stoffet var kendt i forvejen, men onlinekurserne var en god udnyttelse af den situation, vi er i lige nu.
- René Fallesen, projektleder inden for el ved Ingeniørregimentet på Skive Kaserne.

I tirsdags tog jeg sammen med min kollega et onlinekursus i L-AUS, fordi det var viden, som vi stod og skulle bruge i vores arbejde. Vi oplevede lidt opstartsvanskeligheder på kurset, men onlineformen var i og for sig god. Man skulle lige vænne sig til at få læring på den måde, og man kunne nok godt anbefale, at man brugte høretelefoner undervejs, så man kunne fordybe sig i indholdet. Underviseren var god til at forklare og kom med gode pointer.
- Mads Tinggaard, pumpetekniker ved DESMI

Kontakt os

Kontakt

Gitte F. Rasmussen
Uddannelsessekretær
Birgitte Boe
Uddannelseskonsulent