Billedbehandling med Photoshop, begynderniveau - Online kursus

 

Billedbehandling med Photoshop, begynderniveau, 4 dage - Online kursus

Få styr på alt det grundlæggende i Photoshop.

Kursusindhold
På kurset lærer du, hvordan du arbejder med grundlæggende korrektion af billeder. Vi gennemgår hele processen - fra når du åbner et billede, til hvordan du laver retoucheringer, farvekorrigeringer, sammenkopieringer og hvordan du gemmer det til tryk og web i de korrekte formater og med den korrekte opløsning. Du lærer at oprette annoncer til tryk eller til brug på nettet samt grafik til webbannere. Endelig lærer du at fritlægge objekter til fx en webshop eller andet brug.

Når du er færdig med kurset, vil du være i stand til at arbejde hurtigt og effektivt med Photoshop.

Læringspunkter

 • Introduktion til Photoshops brugerflade
 • Indstil Photoshop, så den passer til dine behov
 • De mest basale værktøjer og grundlæggende redigering af et billede
 • Brug af Photoshop retoucheringsværktøjer
 • Farvejusteringer af fotos
 • Introduktion til lag og filtre
 • Adobe Bridge
 • Farver og forløb
 • Oprettelse og arkivering af dokumenter i forskellige formater
 • Fritlægninger af billeder
 • Sammenkopieringer af billeder
 • Gem dine billeder til brug på nettet

Målgruppe
Du har interesse i det grafiske område og grundlæggende kendskab til it.

Kursusperiode
Du kan selv vælge de 4 kursusdage i perioden den 25.03 - 17.04.2020. Kurset skal være afsluttet inden den 17.4.2020 (inklusiv den 17.4.2020). Der er ingen undervisning og support Skærtorsdag, Langfredag og
2. Påskedag. 

Support fra din underviser Gert Laursen
Der vil under kurset være support fra underviser Gert Laursen hver dag ml. kl. 9.00-14.00.

Tilmelding 
For tilmelding kontakt venligst vores Office Team, Gitte F. Rasmussen på telefon 72505271 eller e-mail gira@techcollege.dk.

Når du er tilmeldt kurset, vil du modtage en besked i din e-boks, der forklarer nærmere om online platform, login, download af software m.v. 

Adobe software
Hvis du ikke allerede har Adobe pakken på din computer, kan du inden kurset downloade en prøveversion her (bemærk i en begrænset periode).
indd.adobe.com/view/1730c951-5e85-4fa7-ba63-3207df82cdbf


Underviser på kurset:


Gert Michael Laursen
Timelærer
Gert er uddannet grafiker i 1993, og har siden arbejdet i forskellige grafiske virksomheder. Han har desuden været projektleder og underviser på en grafisk uddannelse hos Jensen Kurser. Gert har erfaring med næsten alle sider af den grafiske produktion, herunder tryk, web og 3D. Han har et indgående kendskab til de grafiske programmer og til optimering og automatisering af store opgaver. Gert underviser i InDesign, Illustrator, Photoshop, WordPress og Muse. Udover undervisning skriver Gert undervisnings kompendier til grafiske kurser.
AMU-nr Fag Dage
46772 Billedbehandling - Ukomplicerede billeder 2
46760 Billedbehandling - Enkle masker og fritlægning 2

Det siger vores kursister...

Billeder sælger inden for min branche, så det er vigtigt, at jeg selv kan lave rigtig meget af det. Jeg er selvstændig inden for festudlejning, og mange af mine arrangementer er blevet udskudt. Derfor tænkte jeg, at jeg måtte prøve noget fjernundervisning, i en periode hvor jeg har tid til at gå i dybden med det. Det var min første gang med et onlinekursus, og det kunne godt være lidt udfordrende rent teknisk. Men da jeg først havde arbejdet med det i et par timer, kørte det fint.
- Ann Fuglsang, ejer af Fuglsanggaard Festudlejning

Det har været en god oplevelse, og det er en nem måde at tage kursus på. Jeg startede på kurset i InDesign i torsdags i sidste uge, og så tager jeg ellers bare kurset, imens jeg sidder i min butik. Med kurset har jeg nu mulighed for selv at kunne sætte en hurtig annonce op en fredag aften.
- Kristian Mads Stigel, fotograf hos Fotografisk Værksted i Faxe.

Jeg kendte godt Illustrator i forvejen, men tænkte, at det var en god idé med en hurtig opdatering. Der var fine, små videoer, og det var til at forstå, hvad der blev sagt. Det er mit første onlinekursus, og selvom jeg fortrækker et kursus med fysisk tilstedeværelse, hvor man nemt kan sparre med hinanden, så giver onlinedelen mulighed for at tage det i sit eget tempo. Det er fint, at der er en chatfunktion på kurset, men den har jeg ikke brugt. Når jeg har haft spørgsmålet, har jeg taget dialogen med vores underviser Gert via Zoom, som er et program, der bliver stillet til rådighed under kurset. Gert giver meget af sig selv som underviser og vil gerne hjælpe.
- Jonna Martensen, laver grafisk arbejde hos Martensens Bogtrykkeri i Hirtshals.

Kontakt os

Kontakt

Gitte F. Rasmussen
Uddannelsessekretær
Birgitte Boe
Uddannelseskonsulent