Kreativ illustration med Illustrator, begynderniveau - Online kursus

 

Kreativ Illustration med Illustrator, begynderniveau, 4 dage – Onlinekursus

Masser af kreative muligheder i dit design med Adobe Illustrator.

Kursusindhold
Her er kurset for dig, der gerne vil begynde med illustrationsarbejde på den rigtige måde. Du lærer at arbejde med vektorgrafik (herunder Pen Tools tegneegenskaber), tegne målfast, arbejde i lag og oprette masker. Derudover får du også et godt kendskab til grundlæggende værktøjer til oprettelse, manipulation og redigering af vektorgrafik – alt sammen, så du kan gå hjem og lave mere komplekse illustrationer og udnytte de mange muligheder og værktøjer, der er. 

Læringspunkter

  • Introduktion til brugerflade og arbejdsgang i Illustrator.
  • Arbejde med illustrationer, der tager udgangspunkt i grundformer og sammensætning heraf til nye former.
  • Definering og lagring af farver til skærm (RGB) og til tryk (CMYK).
  • Brug af farveforløb samt dækkende og gennemsigtige flader.
  • Oprettelse og anvendelse af masker.
  • Tegning i “frihånd” og manipulation af vektorkurver.
  • Manipulation af tekst og grafik i forbindelse med fremstilling af vektorbaseret grafik, herunder skalering, drejning, kursivering mm samt vektorisering af tekst med henblik på ændring af bogstavernes form og farve.
  • Rentegning efter skabeloner/templates.
  • Indstilling af streger for mere levende udtryk.

Målgruppe for kurset
Du har interesse for det grafiske område og grundlæggende kendskab til it.

Kursusperiode
Du kan selv vælge de 4 kursusdage i perioden den 25.03 - 17.04.2020. Kurset skal være afsluttet inden den 17.4.2020 (inklusiv den 17.4.2020). Der er ingen undervisning og support Skærtorsdag, Langfredag og
2. Påskedag. 

Support fra din underviser Gert Laursen
Der vil under kurset være support fra underviser Gert Laursen hver dag ml. kl. 9.00-14.00.

Tilmelding 
For tilmelding kontakt venligst vores Office Team, Gitte F. Rasmussen på telefon 72505271 eller e-mail gira@techcollege.dk.

Når du er tilmeldt kurset, vil du modtage en besked i din e-boks, der forklarer nærmere om online platform, login, download af software m.v. 

Adobe software
Hvis du ikke allerede har Adobe pakken på din computer, kan du inden kurset downloade en prøveversion her (bemærk i en begrænset periode).
indd.adobe.com/view/1730c951-5e85-4fa7-ba63-3207df82cdbf

 


Underviser på kurset:


Gert Michael Laursen
Timelærer
Gert er uddannet grafiker i 1993, og har siden arbejdet i forskellige grafiske virksomheder. Han har desuden været projektleder og underviser på en grafisk uddannelse hos Jensen Kurser. Gert har erfaring med næsten alle sider af den grafiske produktion, herunder tryk, web og 3D. Han har et indgående kendskab til de grafiske programmer og til optimering og automatisering af store opgaver. Gert underviser i InDesign, Illustrator, Photoshop, WordPress og Muse. Udover undervisning skriver Gert undervisnings kompendier til grafiske kurser.
AMU-nr Fag Dage
46717 Grafik - Enkle grafikopgaver 3
46716 Grafik - Farvelægning og farver 1

Det siger vores kursister...

Jeg kendte godt Illustrator i forvejen, men tænkte, at det var en god idé med en hurtig opdatering. Der var fine, små videoer, og det var til at forstå, hvad der blev sagt. Det er mit første onlinekursus, og selvom jeg fortrækker et kursus med fysisk tilstedeværelse, hvor man nemt kan sparre med hinanden, så giver onlinedelen mulighed for at tage det i sit eget tempo. Det er fint, at der er en chatfunktion på kurset, men den har jeg ikke brugt. Når jeg har haft spørgsmålet, har jeg taget dialogen med vores underviser Gert via Zoom, som er et program, der bliver stillet til rådighed under kurset. Gert giver meget af sig selv som underviser og vil gerne hjælpe.
- Jonna Martensen, laver grafisk arbejde hos Martensens Bogtrykkeri i Hirtshals.

Det har været en god oplevelse, og det er en nem måde at tage kursus på. Jeg startede på kurset i InDesign i torsdags i sidste uge, og så tager jeg ellers bare kurset, imens jeg sidder i min butik. Med kurset har jeg nu mulighed for selv at kunne sætte en hurtig annonce op en fredag aften.
- Kristian Mads Stigel, fotograf hos Fotografisk Værksted i Faxe.

Billeder sælger inden for min branche, så det er vigtigt, at jeg selv kan lave rigtig meget af det. Jeg er selvstændig inden for festudlejning, og mange af mine arrangementer er blevet udskudt. Derfor tænkte jeg, at jeg måtte prøve noget fjernundervisning, i en periode hvor jeg har tid til at gå i dybden med det. Det var min første gang med et onlinekursus, og det kunne godt være lidt udfordrende rent teknisk. Men da jeg først havde arbejdet med det i et par timer, kørte det fint.
- Ann Fuglsang, ejer af Fuglsanggaard Festudlejning

Kontakt os

Kontakt

Berit Godsk Norre
Uddannelsessekretær
Birgitte Boe
Uddannelseskonsulent