EUX - Livsstil og sundhed

 

Har du interesse for at arbejde med mennesker – er du serviceminded, kreativ og imødekommende? Kan du lide at arbejde sammen med andre, og er du i øvrigt god til dansk og engelsk, så er ”EUX - Livsstil og sundhed” noget for dig. 

Tid: Grundforløb 1 varer 20 uger

Sted: På denne fagretning skal du modtage undervisning på følgende afdelinger:
- Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg (Klinikker, salon og værksteder)
- Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg (teorilokaler til gymnasiefagene)
Du vil naturligvis modtage tydelig information om, hvor du skal møde henne de forskellige dage.

Din skoledag vil både foregå i salon, klinik og teorilokaler med praktiske opgaver, der relaterer til fagområderne. Vi vil udfordre dig til at tænke i nye muligheder inden for fagene. Gennem tværfaglige projekter vil du blive præsenteret for cases/problemstillinger, der relaterer til din fremtidige arbejdsplads, og du vil lære, hvordan du bedst kan løse disse opgaver. Der arbejdes med forskellige arbejdsformer; individuelt, par- og teamarbejde.

Du kommer også til at sidde meget på skolebænken for med en EUX må du forvente skriftlige afleveringer og mange lektier. 

Faglig stolthed vil være et nøglebegreb, og vi lægger vægt på samarbejde, præcision, kvalitet og omhyggelighed. Du lærer at planlægge og udføre opgaver professionelt og sikkert.

Arbejdet på klinik og salon giver en grundig indlæring i servicering af kunder og patienter. Vi lægger vægt på, at du træner det faglige sprog og fagudtryk, og samtidigt lærer at kommunikere med kunder og patienter. Du lærer at tænke arbejdsmiljø og hygiejne som en naturlig del af hverdagen. Du vil fx gennem temaforløb lære, hvilken betydning det har for dit arbejdsliv, at du har en sund livsstil. 

Du vil lære hvad det betyder for dit arbejdsliv at du selv har en sund livsstil. Jobbene, som denne fagretning fører til, kræver, at du er i god fysisk form. Du skal forholde dig til dine vaner, din mad, hvordan du står og sidder når du arbejder samt hvad du laver i din fritid, for det hele har indflydelse på dit arbejde.

Start på EUX - Livsstil og Sundhed og bliv klar til næste skridt i din uddannelse. Dine lærere vil løbende være i dialog med dig om dine styrker og talenter inden for branchen og fagene så opgaverne kan tilpasses dit niveau, og så du står godt rustet til dit valg af uddannelse. Når du afslutter forløbet har du fået et bredt kendskab til de forskellige brancher, og du er klar til næste skridt i din uddannelse. Du vil under hele forløbet få vejledning til at vælge din endelige uddannelse. Til gengæld forventer vi, at du møder op med interesse og vilje til at yde en indsats og lægge engagement i uddannelsen.

Der er adgangsbegrænsning på Frisør-EUX og Kosmetiker-EUX, så det er ikke sikkert at alle, som starter på fagretningen her kan fortsætte på Grundforløb 2. Kontakt en vejleder for at høre mere om dine muligheder. 

Fagretningen "EUX - Livsstil og sundhed" ligger inden for hovedområdet "Fødevarer, jordbrug og oplevelser".

Kontakt

Hanne Ravn Andersen
Uddannelses- og erhvervsvejleder

Lærere på Livsstil og sundhed

Jane Kaae
SPS-vejleder og underviser
GF1: Livsstil og sundhed
Frisør
Kosmetiker
Tandklinikassistent
Jette Birkeholm
Faglærer
Rikke Astrup Ajero
Faglærer
Sussi Arvad Rasmussen
Faglærer
Sussi er dedikeret til frisørbranchen med stor entusiasme og engagement. Gennem syv år har hun drevet sin egen succesfulde frisørsalon, hvor hun har opnået omfattende kompetencer inden for farve og klippeteknik. Hendes lidenskab for faget har også ledt ind i undervisningsverdenen, hvor hun har deltaget aktivt som underviser for flere anerkendte brands. Denne erfaring har styrket hendes evne til at formidle viden og dele sin ekspertise med andre frisører i branchen. I Sussi's nuværende rolle som faglærer på TECHCOLLEGE er hendes passion for at undervise blevet central. Hun stræber efter at skabe et inspirerende læringsmiljø, hvor hun deler sin viden og entusiasme med kommende generationer af frisører.
Even Falk Magnussen
Gymnasielærer
Joakim Bloch
Gymnasielærer
Martin Carlsen
Gymnasielærer
Mikkel Poulsen Rydborg
Gymnasielærer
Simon Tankred Karkov Schmidt
Gymnasielærer