EUX - Livsstil og sundhed

 

Har du interesse for at arbejde med mennesker – er du serviceminded, kreativ og imødekommende? Kan du lide at arbejde sammen med andre, og er du i øvrigt god til dansk og engelsk, så er ”EUX - Livsstil og sundhed” noget for dig. 

Tid: Grundforløb 1 varer 20 uger

Sted: På denne fagretning skal du modtage undervisning på følgende afdelinger:
- Rørdalsvej 10, 9000 Aalborg (Klinikker, salon og værksteder)
- Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg (teorilokaler til gymnasiefagene)
Du vil naturligvis modtage tydelig information om, hvor du skal møde henne de forskellige dage.

Din skoledag vil både foregå i salon, klinik og teorilokaler med praktiske opgaver, der relaterer til fagområderne. Vi vil udfordre dig til at tænke i nye muligheder inden for fagene. Gennem tværfaglige projekter vil du blive præsenteret for cases/problemstillinger, der relaterer til din fremtidige arbejdsplads, og du vil lære, hvordan du bedst kan løse disse opgaver. Der arbejdes med forskellige arbejdsformer; individuelt, par- og teamarbejde.

Du kommer også til at sidde meget på skolebænken for med en EUX må du forvente skriftlige afleveringer og mange lektier. 

Faglig stolthed vil være et nøglebegreb, og vi lægger vægt på samarbejde, præcision, kvalitet og omhyggelighed. Du lærer at planlægge og udføre opgaver professionelt og sikkert.

Arbejdet på klinik og salon giver en grundig indlæring i servicering af kunder og patienter. Vi lægger vægt på, at du træner det faglige sprog og fagudtryk, og samtidigt lærer at kommunikere med kunder og patienter. Du lærer at tænke arbejdsmiljø og hygiejne som en naturlig del af hverdagen. Du vil fx gennem temaforløb lære, hvilken betydning det har for dit arbejdsliv, at du har en sund livsstil. 

Du vil lære hvad det betyder for dit arbejdsliv at du selv har en sund livsstil. Jobbene, som denne fagretning fører til, kræver, at du er i god fysisk form. Du skal forholde dig til dine vaner, din mad, hvordan du står og sidder når du arbejder samt hvad du laver i din fritid, for det hele har indflydelse på dit arbejde.

Start på EUX - Livsstil og Sundhed og bliv klar til næste skridt i din uddannelse. Dine lærere vil løbende være i dialog med dig om dine styrker og talenter inden for branchen og fagene så opgaverne kan tilpasses dit niveau, og så du står godt rustet til dit valg af uddannelse. Når du afslutter forløbet har du fået et bredt kendskab til de forskellige brancher, og du er klar til næste skridt i din uddannelse. Du vil under hele forløbet få vejledning til at vælge din endelige uddannelse. Til gengæld forventer vi, at du møder op med interesse og vilje til at yde en indsats og lægge engagement i uddannelsen.

Der er adgangsbegrænsning på Frisør-EUX og Kosmetiker-EUX, så det er ikke sikkert at alle, som starter på fagretningen her kan fortsætte på Grundforløb 2. Kontakt en vejleder for at høre mere om dine muligheder. 

Fagretningen "EUX - Livsstil og sundhed" ligger inden for hovedområdet "Fødevarer, jordbrug og oplevelser".

Kontakt

Ditte Heiden Pedersen
Uddannelses- og erhvervsvejleder

Lærere på Livsstil og sundhed

Jan Bach Larsen
Faglærer
Jan er faglærer på TECHCOLLEGE og underviser i forskellige teoretiske fag, herunder førstehjælp. Tidligere var Jan sergent/underviser ved Forsvaret og har siden 2006 været ansat som faglærer her på TECHCOLLEGE. Jan er certificeret førstehjælpsinstruktør gennem Dansk Røde Kors og har stor erfaring med at undervise. Gennem alle sine år på TECHCOLLEGE har Jan bl.a. undervist i førstehjælp. Jan er klar til at komme ud og gennemføre et førstehjælpskursus, der er tilpasset jeres virksomheds behov.
Jane Kaae
SPS-vejleder og underviser
Frisør
Kosmetiker
Tandklinikassistent
Jette Birkeholm
Faglærer
Lene Hviid
Faglærer
Rikke Ajero
Faglærer
Sussi Arvad Rasmussen
Faglærer
Annette Thor Jakobsen
Timelærer
Cecilie Skrædderdal Andersen
SPS-vejleder og timelærer
Christian Suhr Bech
Gymnasielærer
Dorothy Hild Robinson Bendsen
Gymnasielærer
Emilie Rysgaard
Timelærer
Esben Madsen
Gymnasielærer
Even Falk Magnussen
Gymnasielærer
Joakim Bloch
Gymnasielærer
Jonas Østergaard Juhl
Gymnasielærer
Julie Fredborg Jungersen
Gymnasielærer
Kathrine Sloth Brun Pedersen
Gymnasielærer
Mads Andresen
Timelærer
Martin Carlsen
Gymnasielærer
Mette Kart Hoppe Aaen
Gymnasielærer
Mikkel Poulsen Rydborg
Gymnasielærer
Rasmus Munch Jespersen
Gymnasielærer
Simon Tankred Karkov Schmidt
Gymnasielærer
Søren Damgaard Nielsen
Gymnasielærer
Thomas Dam Petersen
Gymnasielærer
Book et online møde med vejlederen

Få en personlig snak med Hanne i en halv time.

Book et online møde her