Søg

EUD10

Du kan tage 10. klasse på TECHCOLLEGE 

AALBORG 10 - Aalborg Kommunes 10. klassecenter, har en afdeling på TECHCOLLEGE, Øster Uttrup Vej 1. Her kan du starte, hvis du har lyst til undersøge om en erhvervsuddannelse kunne være noget for dig, når du er færdig med folkeskolen. 

 

I skoleåret 2017/2018 er der tre klasser. Lærerne er en blanding af folkeskolelærere og erhvervsskolelærere fra TECHCOLLEGE, SOSU Nord, Aalborg Handelsskole og AMU Nordjylland med flere.

 

Praktisk 10. klasse

Pointen med at tage 10. klasse på EUD10 er selvfølgelig at du kan prøve nogle af erhvervsuddannelserne. Både dem der ligger på TECHCOLLEGE, men også på de andre erhvervsskoler i Aalborg kommune. Så EUD10 er både for dig, der vil være frisør, SOSU-assistent, tømrer og lastbilchauffør.

Du prøver forskellige områder

Du kommer i brobygning to dage om ugen hele efteråret. Først på et appetizerforløb af 5 * 2 dages varighed, hvor du sammen med din klasse får en introduktion til hovedindgangene på erhvervsuddannelserne. Derefter vælger du dit fagretning10-forløb, hvor du fordyber dig i dit "ønske"fag. Du vælger selv om det skal være på TECHCOLLEGE, Aalborg Handelsskole, AMU Nordjylland eller SOSU Nord. Fagretning10- forløbet afsluttes med 4 dages ”messe”.
Derudover er der en uges erhvervspraktik.

 

På fagretning El, byggeri og energi arbejder EUD10-eleverne i efteråret 2017 på tømrerlinjen, hvor de ud fra arbejdstegninger skal bygge en ”Dome”. Nederst på siden kan du se en kort video der viser forløbet.

Læs mere

Du kan læse om EUD10 i Aalborg kommunes brochure. Her kan du også se hvilke boglige fag du skal have.

  

Yderligere information og tilmelding

Du kan få yderligere information eller blive meldt til ved din vejleder i UU-Aalborg eller på www.seminarieskolen.dk 

Følg også med på Facebook: https://www.facebook.com/aalborg10/

 

Se her, hvordan du tilmelder dig!

Start den 9. april

Seneste nyt

Guldmedalje til nybagt bagersvend

16 fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!

Besøg os og udforsk dine muligheder

Besøg os!