Skolehjem

 


Click here for English version

 

Pris og krav for at bo på skolehjemmet

For at være berettiget til at bo på skolehjem skal du fra din bopæl til skolen kunne dokumentere mindst 5 kvarters transporttid med offentligt transportmiddel. Endvidere skal du begynde på en erhvervsuddannelse (EUD eller EUX) og den afdeling, du starter på, være den nærmeste skole, hvor du kan tage den ønskede uddannelse eller det ønskede speciale.

Et værelse inkl. kost og vask koster kr. 542 pr. uge, hvis du er fyldt 18 år eller har en uddannelsesaftale OG er berettiget til at bo på skolehjemmet. Er du under 18 år og uden uddannelsesaftale, er opholdet gratis. 
Elever, der er forældre til børn under 18 år, vil mod dokumentation i form af en navne- eller dåbsattest, blive bevilget friplads.

Er du ikke skolehjemsberettiget, kan du, hvis der er plads, blive indkvarteret som gæst. Gæstebetaling er 250 kr. pr. døgn, dog højst 500 kr. pr. uge. Prisen er uden kost, men kost kan tilkøbes i kantinen til 95 kr. pr. døgn.
Obs! Pga. pladsmangel kan du komme til at bo i dobbeltværelse med en anden elev. Hvis du har spørgsmål til dette, så kontakt os gerne.

Opkrævning og tilbagebetaling 
Når du er indlogeret på skolehjemmet, modtager du en regning fra skolen. Der opkræves en fast ugepris. Ugeprisen dækker dit ophold i op til 7 dage, og justeres én gang pr. år. Det vil sige, at varer dit ophold i fx 4 dage, opkræves for en uge. Varer dit ophold i fx 12 dage, opkræves for to uger. Har du penge til gode hos TECHCOLLEGE, overføres pengene til din NemKonto. 


Ny på skolehjemmet
I receptionen får du den første dag nøglen til et møbleret værelse. På værelset er der håndklæder og sengetøj, som efter brug kan ombyttes i depotet. Der er møntvask på skolehjemmet, og der er også adgang til cykelskur og fælles have. Når du skal bo på skolehjemmet skal du ikke flytte din folkeregisteradresse.


Mad og madpakker
Morgenmad, frokost og aftensmad kan spises i skolehjemmets café.

undefined
Hvis du har lyst, kan du smøre en madpakke i kantinen, som du kan tage med på din afdeling.

Fritid, hygge og aktiviteter 
På skolehjemmet er der pejsestue, elevcafé, computercafé, gamerrum, tv-stuer, bordtennis, billard, pool, dart, motionscenter og sauna. Du kan også deltage i idrætsarrangementer, eller du kan selv tage en tur ind til byen. Se den aktuelle halvårsplan, som også hænger på opslagstavler i skolehjemmet.

Lektiehjælp på skolehjemmet
Der er skolehjemsassistenter, som vil kunne hjælpe dig med lektier eller svare på andre spørgsmål fra kl. 16 til kl. 8 næsten morgen. De er også på skolehjemmet i weekender.  


Læs mere i skolehjemmets brochure


Ret til ændringer forbeholdes.

 

Yderligere information:

Skolehjemmet
Rørdalsvej 10
9000 Aalborg
Vagttelefon: 2526 6380
E-mail: skolehjem@techcollege.dk 
 

Skolehjemmet administrerer også Aalborg Erhvervskollegium
Aalborg Erhvervskollegium ligger på Øster Uttrup Vej 3. Kollegiet består af 150 værelser, som er på 12 m2. Bad/toilet deles med 1 anden person og der er fælles køkken. For hver påbegyndt måned betales fuld husleje. Huslejen er inklusive el, vand, varme og internet (32 Mbit-forbindelse). Hertil kommer depositum på kr. 3990,-
Værelserne lejes møblerede. Prisen for et værelse er kr. 1.995 om måneden, og der kan ikke søges boligsikring. Du skal være 18 år, for at kunne bo på kollegiet. Værelserne beboes fortrinsvis af studerende fra Aalborg Universitet, UCN og TECHCOLLEGE, men alle studerende kan søge om en plads på kollegiet.

Er du interesseret i at leje et værelse, kan du rette henvendelse til Skolehjemmet, Rørdalsvej 10, tlf. 2526 6380, der står for udlejningen af værelserne på Erhvervskollegiet.
 

 
 

 

 

Medarbejdere på skolehjemmet

Bea Møgeltoft
Afdelingsleder
Dennis Børge Estrup
Skolehjemsassistent
Flemming Jensen
Timelærer
Heinrich Christiansen
Uddannelseschef
Helle Lindgaard
Administrativ medarbejder
Jane Kajhøj Horsbøl Sørensen
Skolehjemsassistent
Jesper Ebbesen Sørensen
Skolehjemsassistent
Ole Lengsø
Skolehjemsassistent
Torben Pedersen
Skolehjemsassistent
Torben er uddannet typotekniker og har mangeårig erfaring med produktion af grafisk arbejde. Ud over at undervise på kurserne er han også underviser på mediegrafiker uddannelsen, hvor han er specialiseret i grafisk design i trykt kommunikation. Torben fungerer desuden som dommer ved DM i Grafisk Design. Torben underviser i InDesign, typografiske grundregler og æstetik.