Studiestart

 

Velkommen til TECHCOLLEGE! Vi håber, du glæder dig til at starte på din uddannelse.

It-support til elever

Vi har samlet vores it-vejledninger på moodle. Der kan du finde svar på meget.

Du kan også få IT-support ved at skrive en mail til elevsupport@techcollege.dk. Du skal skrive dit navn og telefonnummer samt en beskrivelse af dit IT-problem, og så vil du blive ringet op og få hjælp til løse dit problem.


SU og ungdomskort (buskort)

For at kunne søge om SU- og Ungdomskort til august 2020 skal du være indskrevet på uddannelsen - det vil sige, at skal du have fået besked i din eboks om at du er optaget på uddannelsen. Du kan tidligst søge fra uge 28.

Din første dag på TECHCOLLEGE

Den første dag på en ny skole er altid spændende, derfor har vi samlet lidt information til dig, så du er godt klædt på. 

Skal du starte direkte efter 9. eller 10. klasse, skal du begynde på en af vores fagretninger på grundforløb 1 (GF1). Vælg din fagretning og læs mere om studiestart samt praktisk information:

Er det mere end et år siden, at du gik ud af folkeskolen, så skal du starte på grundforløb 2 (GF2). Klik på den uddannelse, som du skal starte på, og bliv klar til din første skoledag på TECHCOLLEGE:

// Anlægsgartner

// Automatik- og proces

// Bager og konditor

// Bygningsmaler

// Data- og kommunikationsuddannelsen

// Digital media

// Dyrepasser

// Elektriker

// Ernæringsassistent

// Flytekniker

// Frisør

// Gastronom

// Grafisk tekniker

// Greenkeeper og groundsman

// Gourmetslagter

// Industritekniker

// Kosmetiker

// Landbrugsuddannelsen

// Lastvognsmekaniker

// Mediegrafiker

// Murer

// Personvognsmekaniker

// Receptionist 

// Smed

// Tandklinikassistent

// Teknisk designer

// Tjener

// Tømrer

// Vvs-energiuddannelsen

// Webudvikler

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte vejlederen på din afdeling. 

 

Er du i tvivl om du er meldt til?

Hvis du har tilmeldt dig en uddannelse, vil du modtage et brev fra os. Har du mod forventning ikke modtaget brevet, så skriv til os på mail@techcollege.dk. Sørg også for at aktivere din e-boks. 

Tech Challenge

I august starter alle nye elever på erhvervs- og eux-uddannelserne med ”Tech Challenge”. En dag fyldt med små udfordringer som f.eks. at banke søm i, at navngive værktøj fra skolens mange fagområder, at samle en vandlås eller med bind for øjnene at servere en kop kaffe for enden af en labyrint. Det gælder om at tænke sig om, samarbejde og ellers bare kaste sig ud i det!