Studiestart

 

Velkommen til TECHCOLLEGE! Vi håber, du glæder dig til at starte på din uddannelse.

Overhold rejsevejledningerne 

TECHCOLLEGE forventer, at du som elev følger og overholder de til enhver tid gældende rejsevejledninger fra Udenrigsministeriet i forbindelse med afholdelse af ferie.

Dette betyder på nuværende tidspunkt (23. juni), at alle ikke-nødvendige rejser til en lang række lande frarådes frem til 31. august 2020.

Hvis du mod Udenrigsministeriets anbefalinger rejser, er der øget risiko for, at du kan blive smittet med og syg af COVID-19. Sådanne sygdomstilfælde kan efter konkret vurdering betragtes som selvforskyldt sygdom, hvormed der vil være tale om ulovligt fravær.

Rejser du til udlandet, opfordrer myndighederne dig kraftigt til at holde dig hjemme i karantæne i 14 dage efter hjemkomst. Og er du elev på TECHCOLLEGE skal myndighedernes opfordringer og anbefalinger følges, hvorfor du skal holde dig hjemme i 14 dage efter hjemkomst. Denne karantæneperiode vil også blive betragtet som ulovligt fravær.

TECHCOLLEGE opfordrer dig derfor til at følge myndighedernes anvisninger.

Hold dig opdateret med den aktuelle rejsevejledning her:

Læs Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

It-support til elever

Vi har samlet vores it-vejledninger på moodle. Der kan du finde svar på meget.

Du kan også få IT-support ved at skrive en mail til elevsupport@techcollege.dk. Du skal skrive dit navn og telefonnummer samt en beskrivelse af dit IT-problem, og så vil du blive ringet op og få hjælp til løse dit problem.


SU og ungdomskort (buskort)

For at kunne søge om SU- og Ungdomskort til august 2020 skal du være indskrevet på uddannelsen - det vil sige, at skal du have fået besked i din eboks om at du er optaget på uddannelsen. Du kan tidligst søge fra uge 28.

Din første dag på TECHCOLLEGE

Den første dag på en ny skole er altid spændende, derfor har vi samlet lidt information til dig, så du er godt klædt på. 

Skal du starte direkte efter 9. eller 10. klasse, skal du begynde på en af vores fagretninger på grundforløb 1 (GF1). Vælg din fagretning og læs mere om studiestart samt praktisk information:

Er det mere end et år siden, at du gik ud af folkeskolen, så skal du starte på grundforløb 2 (GF2). Klik på den uddannelse, som du skal starte på, og bliv klar til din første skoledag på TECHCOLLEGE:

// Anlægsgartner

// Automatik- og proces

// Bager og konditor

// Bygningsmaler

// Data- og kommunikationsuddannelsen

// Gourmetslagter

// Dyrepasser

// Elektriker

// Ernæringsassistent

// Flytekniker

// Frisør

// Gastronom

// Grafisk tekniker

// Greenkeeper og groundsman

// Industritekniker

// Kosmetiker

// Landbrugsuddannelsen

// Lastvognsmekaniker

// Murer

// Personvognsmekaniker

// Receptionist 

// Smed

// Tandklinikassistent

// Teknisk designer

// Tjener

// Tømrer

// Vvs-energiuddannelsen

 

Spørgsmål?

Er du i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte vejlederen på din afdeling. 

 

Er du i tvivl om du er meldt til?

Hvis du har tilmeldt dig en uddannelse, vil du modtage et brev fra os. Har du mod forventning ikke modtaget brevet, så skriv til os på mail@techcollege.dk. Sørg også for at aktivere din e-boks. 

Tech Challenge

I august starter alle nye elever på erhvervs- og eux-uddannelserne med ”Tech Challenge”. En dag fyldt med små udfordringer som f.eks. at banke søm i, at navngive værktøj fra skolens mange fagområder, at samle en vandlås eller med bind for øjnene at servere en kop kaffe for enden af en labyrint. Det gælder om at tænke sig om, samarbejde og ellers bare kaste sig ud i det! 

Du kan få et indtryk af dagen i 2017 i filmen nedenfor.