Forrygende festlige fredag til Tech Challenge

 
Et billede

Fredag stod den på Tech Challenge på Øster Uttrup Vej; den årlige studiestartdag, hvor alle nye grundforløbselever konkurrerer med og mod hinanden i en masse forskellige discipliner.

Godt 1400 mennesker var samlet på udendørsarealerne på Øster Uttrup Vej, hvor der var gang i den fra morgenstunden.

Efter en kort velkomst fra TECHCOLLEGE's nye direktør, Søren Samuelsen, og derefter lidt praktiske informationer, blev dagen skudt ordentligt i gang med at lave holdnavne, udklædning og - for nogles vedkommende - et kampråb.

Nogle var i sidstnævnte disciplin tydeligvis blevet lidt inspirerede af forårets Robinson-ekspedition, mens andre holdt det kort og kontant med et 'huh'. Et enkelt hold havde deres undervisers navn som kampråb. Men ingen ville indrømme, om det var opstået under pres eller ej.

Derefter gik konkurrencerne ellers i gang, hvor disciplinerne varierede imellem blandt andet en god gammeldags omgang gummistøvlekast, en tur gennem en forhindringsbane med bind for øjnene og porcelæn på en bakke, et dyk ned i ordforrådet med et (stort) spil scrabble og selvfølgelig den navnkyndige Den Dvaske Flaskedasker, hvor en tennisbold i en nylonstrømpe spændt over hovedet gør det ud for våben mod en bande af vandflasker.

En kort byge, der mest af alt kan betegnes som lidt ekstra tung dug, var dagens eneste negative indslag, hvor godt humør, store smil og - selvfølgelig - konkurrencevillighed var de klart altoverskyggende elementer.

Men ak - der kan kun være én vinder, og i år var der ikke rigtigt nogen tvivl. Med godt 50 point ned til andenpladsen var der nemlig ikke rigtigt nogen, der var tæt på at slå hold 47; et hold EUX-elever fra El, Byggeri og Energi, der har kæmpet og svaret sig til hovedpræmier, som bestod af en uges frokost i kantinen.

Efter en kort kåringsceremoni var det tid til at sørge for, at humøret stadig var højt til resten af eftermiddagens sjov og ballade i fredagscaféen, og for at sørge for det, kom komikeren Ruben Søltoft på scenen.

Endnu en gang et stort tillykke til hold 47 - og også til hold 57 og 56, der kom på henholdsvis anden- og tredjepladsen.

 

Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere