Potter og pander pakket fint ind

 
Et billede

Den seneste uges tid har den stået på tværfagligt arbejde på TECHCOLLEGE’s medieafdeling. Her har grundforløbselever fra afdelingens fire uddannelser – digital media, grafisk tekniker, mediegrafiker og webudvikler – arbejdet sammen om at udvikle og producere en prototype på funktionelt emballage til forskellige hverdagsprodukter.

- Det har været meget spændende at være med til både at udvikle og designe et produkt, som skal passe til noget, der allerede eksisterer, fortæller Line Andersen, mens hun sammen med Joey Acevedo forsøger at få ordnet den sidste finpudsning på en rollup, der præsenterer deres emballage.

- Vi har lavet emballage til et ur formet som en elefant, så vi har skulle gøre os mange overvejelser om selve den fysiske form, fordi uret ikke bare er rundt, men også om præsentationen.

Joey forsøger at få arket til rollup’en til at ligge perfekt, så de kan få skåret kanten helt ren. De hidtige forsøg har givet et flosset resultat, og når nu der er tid til at være detaljeorienteret, hvorfor så ikke gøre det?

- Det har da været lidt travlt til tider, men det er ikke sådan, at vi har været stresset over det. Vi har da også god tid til at få det sidste gjort færdigt. Vi skal jo først være klar til at præsentere det om … godt to timer, fortæller Joey Acevedo, efter han lige har tjekket uret på væggen.

Under forløbet har elever fra de fire uddannelsers grundforløb altså arbejdet sammen, og det betyder, at forskellige kompetencer kommer i spil på forskellige tidspunkter i processen.

- Vi skulle jo blive enige om, hvordan designet skulle være, så der kunne blive lavet en hjemmeside om produktet, der ligner den emballage, vi har lavet, ligesom der skulle designes reklamemateriale og en præsentation af produktet, fortæller Joey Acevedo.

- Ellers har vi egentlig arbejdet meget opdelt, men selvfølgelig ud fra en aftale om, hvad der skulle laves og hvordan det hele skulle se ud, tilføjer Line Andersen.

Senere på dagen mødes de forskellige grupper for at præsentere deres produktemballage og give feedback til de andre. Nogle har lavet en virtuel præsentation af deres produkt med 3D animation, mens andre har lavet t-shirts.

Der er blandt andet blevet skabt emballage til en vandflaske, en cykelhjem, en pande og en … potte til børn. Hverdagsprodukter, som skrevet.

 

Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere