Young Chef-vindere fejret

 
Et billede

I lokalet så fint døbt Gastronomisk Teater på Rørdalsvej var der mandag eftermiddag bobler og kransekage.

Årsagen var ikke blot, at en ny herlig uge var begyndt - selvom det selvfølgelig også altid er fejringsgrund - men i stedet behørig fejring af tre af vores elever.

Som vi skrev for kort tid siden her på hjemmesiden, så var to af vores kokkeelever og en af vores tjenerelever nemlig så dygtige, at de tog sejren ved den stort anlagte Young Chef-konkurrence, hvor de ikke bare skulle være gode til deres fag, men også gode som hold.

Derfor var der noget, en journalist som undertegnede bedst kan beskrive som rabarberbobler og ganske fortræffelig kransekage til de inviterede, der selvfølgelig talte både vindernes familie, venner, kolleger og undervisere.

Desværre kunne den ene af de tre vindere ikke være tilstede til fejringen.

Endnu engang et stort tillykke til

Kokkeelev Cecilie Bunk Pedersen, der til daglig er i lære på Ruths Hotel.

Kokkeelev Elisabeth Madsen, der til daglig er i lære på Musikkens Spisehus.

Tjenerelev Per Poulsen Tougaard, der til daglig er i lære på Comwell Hvide Hus.

undefined

undefined

 

Seneste nyheder

”Jeg vil gerne være den, der gør oplevelsen ekstra god”

23-06-2025

Cecilie Sennenvald forfølger sin passion for at yde værtsskab som receptionist-elev på Techcollege – og hun er allerede godt på vej mod toppen.

Nedtælling til EuroSkills 2025

23-06-2025

Fra HTX til TV2 Nord: Rasmus gør drømmen om droner til virkelighed

23-06-2025

Allerede som HTX-elev vidste Rasmus Kragh, at han ville arbejde med teknologi, der kunne flyve. I dag, knap et år efter han blev student, driver han sin egen dronevirksomhed...

Vis flere