Victor passer bjørne i Norge

 
Et billede

Tilbage i marts fortalte vi her på siden om syv dyrepasserelever, der skulle i fire ugers praktik i udlandet. Hvis du liiiiiiige vil have genopfrisket hukommelsen, så kan du læse mere her.

Blandt de syv elever var Victor Stokholm Carslund fra Nibe. Han skulle tilbringe de fire uger i Norge, hvor Bjørneparken i Flå lokkede med både bjørne, ulve og ræve.

Det kunne Victor ikke stå for, og heldigvis for Victor viste det sig i løbet af de fire uger, at Bjørneparken heller ikke kunne stå for ham.

Derfor har Victor underskrevet en lærlingekontrakt for det næste år hos Bjørneparken. Og selvom Norge er et stykke fra Nibe, så håber han på, at kontrakten bliver forlænget, så han kan færdiggøre hele sin uddannelse i Norge.

Se nogle billeder fra da vores internationale koordinatorer var en tur i Flå for at se, hvordan det gik med Victor i galleriet herunder.

Nederst på siden kan du også se et par videoer fra Bjørneparken.

 

Læs mere om praktik i udlandet her.

 

 


Seneste nyheder

Nyt samarbejde mellem TECHCOLLEGE og FGU Aalborg

24-06-2024

Ministerbesøg på TECHCOLLEGE

17-06-2024

TV2Nord: TECHCOLLEGE Skaber Rumtalenter

21-05-2024

TV2Nord fremhæver TECHCOLLEGE's rolle i at forberede elever til rumindustrien med praktiske færdigheder og teknisk ekspertise. Se mere om deres succeser og indflydelse.

Vis flere