Byggeriets faglærerpris 2024

 

Faglærer-team er nomineret til Byggeriets Faglærerpris 2024 

Vi er stolte af at kunne oplyse, at vores dygtige faglærer-team, bestående af Christian Røhl og Ole Wiehl Christensen, er nomineret til den prestigefyldte Byggeriets Faglærerpris 2024. 

Den flotte nominering er en stor anerkendelse af Ole og Christians evner til at tilrettelægge et lærende og interessant forløb for en helt ny målgruppe, nemlig de unge på 8. og 9. klassetrin, som tager en EUD 8/9. Formålet med EUD 8/9 er at tilbyde et alternativt skoleforløb til de unge, der gerne vil bruge deres hænder og have en mere praksisfaglig skolegang. Initiativet omkring EUD 8/9 er et nyudviklet initiativ, som er skabt i samspil mellem Aalborg Kommune og Techcollege, og Ole og Christian er i den grad lykkes med at skabe et alternativt skoleforløb, der kombinerer praksisfaglig skolegang og værkstedsundervisning på nye måder. Faglærer-teamet har arbejdet målrettet og haft modet til at ”gå på tværs” og sammensætte værkstedsundervisningen på helt nye måder. Samtidig har de formået at skabe nogle stærke relationer til de unge, som gør, at de unge smittes med faglig stolthed og dedikation for de erhvervsrettede uddannelser. Faglærer-teamet har desuden bidraget til, at de unge har fået en succesoplevelse med at gå i skole og åbnet op for de unges overvejelser i forhold til erhvervsuddannelsesmulighederne. Så teamet løser en vigtig opgave både i forhold til de unge, men også samfundsmæssigt i forhold til at få flere til at vælge en erhvervsuddannelse. 

Byggeriets Faglærerpris uddeles af Boligfonden Kuben og Uddannelsesforbundet, og er et fagligt skulderklap til en byggefaglærer eller et byggefaglærerteam, der brænder for deres fag, inspirerer og gør en helt særlig indsats for eleverne på de byggefaglige erhvervsuddannelser. Prisoverrækkelsen finder sted ved Building Awards den 21. november på The Plant i København. 


Seneste nyheder

Magnus Skov Nielsen fra Tårs skal dyste til WorldSkills

05-09-2024

Tobias Kjærgaard Madsen fra Storvorde skal dyste til WorldSkills

03-09-2024

Techcollege til WorldSkills 2024

27-08-2024

Vis flere